Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Υπόσχονται αθανασία, χωρίς τον χορηγό της αθανασίας!


*Έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία πλάνης, που γελοιοποιούνται σε υπέρτατο βαθμό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο πονηρός… και μετά σε κάνει καταγέλαστο στον κόσμο.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ υλόφρων άνθρωπος, αποκομμένος από κάθε πνευματική διάσταση, αποζητά να μεταβάλει την θνητότητά του σε αθανασία.
Τη λαχτάρα αυτή την εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι, για να πλουτίζουν. Δείτε μία περίπτωση:
«Να αναστήσει τον πρώτο νεκρό σκοπεύει στα επόμενα 30 χρόνια ένας; ευφάνταστος επιχειρηματίας ονόματι Τζος Μποκενέγρα από το Λος Άντζελες. Η εταιρία Humai που σημαίνει Ανθρώπινη Ανάσταση, μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και νανοτεχνολογία, για να αποθηκεύσει δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο ομιλίας, τον τρόπο συμπεριφοράς, τις νοητικές διεργασίες καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του σώματος ενός ατόμου, αναφέρει η Daily Mail.
Όπως υποστηρίζει ο Τζος, ο εγκέφαλος θα ψύχεται πριν νεκρωθεί κλινικά μετά τον θάνατο, και στη συνέχεια, όταν η τεχνολογία θα το επιτρέπει – δηλαδή σε περίπου 30 χρόνια -, θα μεταφυτεύεται σε ένα άλλο τεχνητό σώμα»!
Ιδού το αποκορύφωμα της ανθρώπινης ματαιότητας και το εύρος της απομάκρυνσης από το Θεό, την πηγή της όντως ζωής! Ο σύγχρονος αποστατημένος άνθρωπος αποζητά αθανασία, χωρίς τον χορηγό της αθανασίας, δια των ιδίων δυνάμεων! Αποζητά να γίνει Θεός, χωρίς το Θεό, χρησιμοποιώντας την επιστήμη, το δικό του «θεό»!
Προφανώς ο άνθρωπος χωρίς Θεό, είναι το πλέον αξιολύπητο ον της δημιουργίας!

από την εφημερίδα: «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» – Αριθμός φύλλου 2104
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...