Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μέσα μας προσευχόμαστε, αγωνιζόμαστε και καρτερούμε τη «λιακάδα τη Θεϊκή», να ανθίσει η Ορθοδοξία μας

Βαγόρας

Ποιος ο στόχος και το όφελος αυτών των "απ-ανθρώπων" που σχεδιάζουν και καταστρέφουν τον κόσμο. Γιατί να θέλουν να σφάζουν, να βασανίζουν, να εξολοθρεύουν;
Πόσα λεφτά, δύναμη και χρυσάφι πρέπει να αποκτήσουν για να σταματήσουν;
Ποτέ δεν θα σταματήσουν, όσα και αν αποκτήσουν, όσους και αν σκοτώσουν. Ποτέ, διότι πίσω τους κρύβεται το απόλυτο κακό, αυτός που τους κατευθύνει, αυτός που τους ελέγχει, ο σατανάς. Γιατί όλοι αυτοί που μπλέκονται ουσιαστικά και ενεργά σε αυτό το απάνθρωπο έργο, είναι όλοι τους σατανιστές. Από την άλλη, όλοι αυτοί που σκοτώνουν, γίνονται θυσία στον απόλυτο άρχοντά τους ο οποίος τους παρέχει τη δύναμη και πολλά άλλα σε αυτή τη ζωή. Τους κάνει να νοιώθουν μικροί θεοί.
Δεν είναι τυχαίο που στο στόχαστρο αυτών των "απ-ανθρώπων" βρίσκονται οι χώρες με χριστιανικό πληθυσμό. Δεν είναι τυχαίο που στη πρώτη θέση βρίσκεται η Ορθοδοξία, η Ελλάδα, η Ρωσία και οι υπόλοιποι χριστιανοί παγκοσμίως.
Μη ξεχνάτε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες χριστιανοί σκοτώθηκαν, σκοτώνονται και σφαγιάζονται καθημερινά στη Συρία και σε άλλες χώρες. Ζούμε εποχές διωγμών των χριστιανών. Βλέπουμε σταυρώσεις, φρικτούς βασανισμούς, αποκεφαλισμούς, εκτελέσεις, βιασμούς και πλήθος άλλων σατανικών μεθόδων. Γέμισε ο παράδεισος με μάρτυρες τα τελευταία χρόνια. (Άσχετα αν τα κανάλια μας δείχνουν ελάχιστα από τα εγκλήματα αυτά)
Μέσα μας προσευχόμαστε, αγωνιζόμαστε και καρτερούμε τη «λιακάδα τη Θεϊκή», να ανθίσει η Ορθοδοξία μας, να σταματήσουν και να εξαφανιστούν όλοι αυτοί. Γιατί ξέρουμε ότι οι πνευματικοί νόμοι είναι απείρως ισχυρότεροι από τους ανθρώπινους νόμους. Και για την πραγματική μετάνοια αυτών των ελαχίστων, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί.


Βαγόρας
Από το forum του Έκτακτου Παραρτήματος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...