Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Βούλιαξε από τον κόσμο η Σαιντανάγια! Ο Χριστός ήρθε και θα νικήσει!

O Xριστός ήρθε και θα νικήσει.Ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου…Βούλιαξε από τον κόσμο η περίφημη για τα θαύματά της η Ξακουστή Παναγία η Σαιντανάγια στη Συρία..
Πρωτοφανής κοσμοσυρροή πρωτοφανής υποδοχή επεφύλαξε το πλήθος στον ερχόμενο Ιησού στα Νέα Ιεροσόλυμα στην Εκκλησία.Ο ματωμένος χριστιανισμός τη Συρίας με διχιλιετή παράδοση διεκδικεί τη γη του την αλήθεια του αλλά και τη νίκη….


Κατάμεστο το μοναστήγρι στις στέγες στις ταράτσες ως και στο καμπαναριό υπήρχαν άνθρωποι σύγχρονοι Ζακχαίοι που αναριχήθηκαν για τον ερχομό του Χριστού.



Αληθινή θριαμβευτική είσοδο επεφύλαξε στον Χριστό ο σύριος χριστιανός μαζικά προσέρχεται και κατακλύζει και τους άλλους ναούς της χώρας στη Χομς στην Κοιλάδα των Χριστιανών στη Χάμα, στην al Sukalabiyah, στο Χαλέπι στη Δαμασκό… Βροντερό παρόν των χριστιανών με μηνυμα και νόημα.



Γιατί ξέρει ότι μόνο με το Χριστό και από το Χριστό θα έρθει η πολυπόθητη νίκη. Νίκη αξιών πολιτισμού προόδου ειρήνης ήρθε για να θαυμάσει σε αυτήν την ταραγμένη περίοδο την πραότητα του Ιησού το γαλήνιο ερχομό του…με το χριστιανισμό της Συρίας με την δισχιλιετή ορθοδοξία για τη Νίκη και την Ειρήνη.



















dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...