Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μετά το "Χριστός Ανέστη" μπορεί να γίνει ένα Μεγάλο Θαύμα στους ακατήχητους νεοέλληνες...

Γιώργος Θαλάσσης


Αδέρφια, μια φορά το χρόνο, τη νύχτα της Ανάστασης, πολλοί συμπατριώτες μας πραγματοποιούν την ετήσια επίσκεψή τους στους ναούς θέλοντας να πράξουν τα "θρησκευτικά τους καθήκοντα". Τα αδέρφια μας είναι ακατήχητα και χωρίς Πνευματικότητα. Η απόδειξη είναι ότι αποχωρούν μετά το Χριστός Ανέστη. Εν τούτοις κάτι υπάρχει μέσα τους. Για αυτό και έστω μια φορά τον χρόνο έρχονται στους ναούς. Δεν είναι αντίθετοι. Δεν είναι αντίχριστοι. Υπάρχει ελπίδα να ξυπνήσει ο Άγιος μέσα τους.
Τη νύχτα της Ανάστασης σε 9 πόλεις, από τον Βορρά ως τον Νότο και από τη Δύση ως την Ανατολή της Πατρίδας, κάποιοι αδελφοί θα δίνουν βιβλία σε συνανθρώπους μας που θα αποχωρούν μετά το Χριστός Ανέστη. Αυτά τα βιβλία μπορούν να γίνουν η αιτία ενός Μεγάλου Θαύματος. Μιας Μεγάλης μεταστροφής στην Πνευματική ζωή. Οι άνθρωποι, που ο σπόρος της Πίστης δεν έχει φυτώσει ακόμα μέσα τους, ενώ μπορεί, θα είναι εκεί τη νύχτα της Ανάστασης. Τα βιβλία που θα φέρουν το Μεγάλο αυτό Θαύμα θα είναι;
Βοήθα στέλνοντας ένα ή περισσότερα βιβλία στους επιλεγμένους προορισμούς και γίνε συμμέτοχος στο Θαύμα που θα αναγεννήσει αδελφούς μας στην Πνευματική ζωή.

Τελευταίες ημέρες για τη συγκέντρωση πνευματικών βιβλίων...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...