Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Έτσι βυθίστηκε ο Τιτανικός – Δείτε την απίθανη ψηφιακή αναπαράσταση (βίντεο)

Ο Τιτανικός και το μοιραίο τέλος του έχει μείνει στην ιστορία.
Πλέον όποιος ενδιαφέρεται για τις τελευταίες ώρες του πλοίου και για το θρυλικό ναυάγιο του μπορεί να το παρακολουθήσει όλο σε πραγματικό χρόνο- είναι διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών- σε ένα εξαιρετικά λεπτομερές animation.
Στο βίντεο αναπαρίσταται κάθε στιγμή από την ώρα που το πλοίο προσέκρουσε στο παγόβουνο μέχρι που χάθηκε στα νερά της Αρκτικής.
Στην οθόνη εμφανίζονται και «λεζάντες» με τον ακριβή χρόνο που συνέβη τι κάθε τι, όπως το πότε άρχισε να παίζει η ορχήστρα μέχρι πότε έπεσε η κάθε σωστική λέμβος.
Συνοδευόμενο από ατμοσφαιρικό ήχο, το βίντεο αρχίζει στις 11:39 μμ της 14η1 Απριλίου 1912, όταν το πλήρωμα πρόσεξε για πρώτη φορά το μοιραίο παγόβουνο.
Οι δημιουργοί του, σύμφωνα με τη Daily Mail, σχεδιάζουν να το μετατρέψουν και σε παιχνίδι με τίτλο «Titanic Honor & Glory», στο οποίο οι παίκτες θα κάνουν το ταξίδι τους με το καταραμένο πλοίο, όπως αυτό έγινε το 1912. Πάνω στο πλοίο οι παίκτες θα μπορούν να βιώνουν στιγμές του ταξιδιού αλλά και τη βύθισή του, αλληλεπιδρώντας και με ιστορικούς χαρακτήρες.
«Η δημιουργική ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που μεγάλωσαν με τον απόηχο αυτής της καταστροφής, με σεβασμό σε αυτούς που χάθηκαν και ήθελε να τα δει όλα να αναβιώνουν», αναφέρουν οι δημιουργοί στην ιστοσελίδα τους.
«Θέλουμε όλα να γίνουν σωστά, θέλουμε να αφηγηθούμε τις ιστορίες των επιζώντων και των θυμάτων», πρόσθεσε.http://ingossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...