Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Μάστιγα οι ανακοπές καρδιές: Κατερρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ μεσα στο γήπεδο

Το αίμα τους να παγώνει ένιωσαν άπαντες οι παρευρισκόμενοι στο ΔΑΚ Κοζάνης, βλέποντας τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας της Λάρισας, Παναγιώτη Νάση, να σωριάζεται στο έδαφος, ενόσω οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου Κοζάνης και της φιλοξενούμενης ΑΕΛ είχαν βγει στο γήπεδο για προθέρμανση, καθώς λίγη ώρα αργότερα ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας για την έβδομη αγωνιστική της Super League 2.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον κ. Νάση να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας, ευτυχώς, τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο προπονητής κατέρρευσε καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Με βάση, εξάλλου, το kozanimedia.gr, η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική, καθώς στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή, τα οποία βοήθησαν στο να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΑΚ Κοζάνης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας φαίνεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο, καθώς ήδη νιώθει καλύτερα.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...