Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Πρόγραμμα Σωκράτης: Η πρόβλεψη για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2023

Τι αναφέρει το Armstrong Economics

Ο Μάρτιν Άρμστρονγκ της Armstrong Economics δημοσίευσε  ένα άρθρο,  σχετικά πρόσφατα, αναφορικά με το λεγόμενο πρόγραμμα ΑΙ Σωκράτης.

Socrates  είναι το όνομα του πλήρως λειτουργικού  συστήματος τεχνητής νοημοσύνης (AI) . Παρακολουθεί ολόκληρο τον κόσμο, εξετάζοντας κάθε αγορά και παγκόσμιες ροές κεφαλαίων για να παρέχει την μοναδική διεθνή προοπτική του χρηματοπιστωτικού κόσμου στον οποίο ζούμε. Επίσης, παρακολουθεί σε ολόκληρο τον κόσμο ειδήσεις και αναζητά θεμελιώδη γεγονότα ειδήσεων που σχετίζονται με τις παγκόσμιες τάσεις.

Με βάση αυτά που λέει το πρόγραμμα Σωκράτης, το 2023 είναι η χρονιά του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος υποστηρίχθηκε από την «πανδημία» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) και άλλες κινήσεις των παγκοσμιοποιητικών δυνάμεων για να σηματοδοτήσουν μια αλλαγή που ακολουθεί!

Ο Άρμστρονγκ, επικαλούμενος το πρόγραμμα Σωκράτης, εξηγεί πώς το πρόγραμμα εξετάζει ολόκληρο το φάσμα από την πολιτική μέχρι τον πόλεμο, δημιουργώντας αναλύσεις για το τι ενδέχεται να ακολουθήσει  στον κόσμο.

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά ΜΜΕ στην Αμερική, «ο κόσμος οδηγείται σε  χάος αυτή την στιγμή και φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης – αν και το κατεστημένο, με ελάχιστη αυτοσυγκράτηση, έχει πολλά έξυπνα κόλπα στο μανίκι του για να παρατείνει το αναπόφευκτο.

Η Αμερική και η Δύση βρίσκονταν  ήδη  στα πρόθυρα της κατάρρευσης πριν από την πρόσφατη σύγκρουση Ισραήλ-Γάζας λόγω πολλών δεκαετιών οικονομικής τρομοκρατίας – αυτό σημαίνει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα λειτουργήσει ως  κάλυψη  για ακραία μερίδα τροφίμων και άλλες φρικαλεότητες εν καιρώ πολέμου που ακολουθούν.

Πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, το πρόγραμμα Σωκράτης προειδοποίησε για την επερχόμενη οικονομική δυσπραγία, η οποία θα δρομολογηθεί με ένα κατακλυσμικό γεγονός, στην προκειμένη περίπτωση την κρίση του COVID και τα συναφή lockdown που έθεσαν το έδαφος για μια οικονομική κατάρρευση αποκλείοντας τους ανθρώπους από τις επιχειρήσεις τους και καταστρέφοντας την οικονομία ή και την ίδια την κοινωνία».

«Οι επιχειρήσεις έκλεισαν, οι άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και η ελίτ θεώρησε ότι αυτό δεν ήταν δε και μεγάλη υπόθεση», αναφέρει η έκθεση του Armstrong. 

«Οδεύουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως έχει προβλέψει ο υπολογιστής, επειδή όλες οι παλιές εντάσεις στον κόσμο μεταξύ ανθρώπων και εθνών θα διαλύσουν το σύστημα», αναφέρει περαιτέρω η έκθεση.

Και καταλήγουν τα εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ: «Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά ένα είναι σίγουρο: ένας άλλος παγκόσμιος πόλεμος είναι στον ορίζοντα».

ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...