Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Προς Βουλευτές Ν.Δ. για «γάμο» των ομοφυλοφίλων: Ας μην προκαλέσουμε άλλο την οργή του Θεού και με την πιθανή ψήφο αναγνώρισής σας, να έχουμε σεισμικά επακόλουθα

Παύλος Σαββίδης,
Θεολόγος και υπερπολύτεκνος πατέρας εννέα παιδιών

 Προς τους αξιοτίμους Βουλευτάς Ν. Ημαθίας

 Κύριοι Βουλευτές
Ο ημερήσιος Τύπος αλλά και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης μας πληροφορούν πως η σημερινή Κυβέρνηση επείγεται μέχρι τέλους του έτους να ψηφίσει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και κατ’ επέκταση την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. (Εξαιρετική εξαίρεση ο κ. Βορίδης) Αυτό με την πιο ευπρεπή λέξη σημαίνει αναγνώριση της βδελυκτής αμαρτίας του σοδομιτισμού σ’ ένα αμιγές Ορθόδοξο κράτος.
Κύριοι Βουλευτές
Οι αιώνιες και ακατάλυτες αξίες των εντολών του Θεού κατά την διδασκαλία της Εκκλησίας μας ούτε τροποποιούνται ούτε παραβιάζονται ατιμωρητί από ανθρώπους που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία και αύριο σίγουρα  θα βρεθούν στα αζήτητα σύμφωνα και με τον λόγο του φωτισμένου αγίου Γέροντος των ημερών μας  Παϊσίου, ότι θα δουλέψουν οι πνευματικοί νόμοι!
    Σας υπενθυμίζουμε τον διαχρονικό ευαγγελικό λόγο, που είναι και η βάση της έντονης διαμαρτυρίας μας, του Θεανθρώπου Κυρίου: «…απ’ αρχής άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός». Αυτό με απλά λόγια σας υπενθυμίζει ότι και εσείς υπήρξατε ο καρπός της αγάπης των γονέων σας και δεν σας υιοθέτησαν δύο άκαρπες συκιές. Σ’ αυτές τις παραδοσιακές αξίες στηρίξατε και εσείς την οικογένειά σας χωρίς άλλους ακροβατισμούς  ή και ξενόφερτους μοντέρνους πειραματισμούς. Κάθε άλλη παρέκκλιση ή άλλου τρόπου ζωής, που με την-πιθανή- ψήφο σας θα συναινέσετε, μπορεί αναπόφευκτα να οδηγήσει και τα δικά σας παιδιά σε  γάμους σοδομικούς. Αλλά τότε θα τρέχετε και δεν θα προλαμβάνετε…
Κύριοι Βουλευτές
    Η εορτή των Χριστουγέννων δηλαδή της κατακόρυφης και αβυθομέτρητης αγάπης του Θεού στον άνθρωπο πλησιάζει. Και ερωτούμε όλοι εμείς που σας τιμήσαμε με την ψήφο είναι δυνατόν και εσείς με την σειρά σας να μην τιμήσετε την ημέρα των Χριστουγέννων; Με ποια αδιαμαρτύρητη συνείδηση θα προσκυνήσετε το Θείο Βρέφος και θα οδηγήσετε τα βήματά σας χωρίς ενοχικά αισθήματα στον εκκλησιασμό έστω και του «φαίνεσθαι» αφού προηγουμένως με την πιθανή- για να μην είμαστε απόλυτοι-ψήφο σας θα συντελέσετε σ’ αυτό το μέγα ανοσιούργημα; Μπορείτε να  βλέπετε «κατάμουτρα» τους ψηφοφόρους σας πιστούς χωρίς ίχνος ενοχής ή εντροπής; Να σας υπενθυμίσουμε κατά τον λόγο του αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου πως λίγες στιγμές πριν τη Γέννηση του Σωτήρος άγγελος Κυρίου πέρασε με μαχαίρι όλους τους απανταχού της οικουμένης ομοφυλόφιλους!
    Να έρθουμε τώρα και στην πολιτισμένη Ευρώπη που κατά κόρον και δίκην πανάκεια ως πειθήνιο όργανό της ακολουθούν οι κυβερνώντες και όχι χωρίς ίσως ανταλλάγματα τα προστάγματά της. Ποια Γερμανία που αιματοκύλισε τον κόσμο και η οικονομική της δικτατορία κατεδίκασε χιλιάδες οικογένειες σε πείνα   εδώ στην πατρίδα μας; Η πονηρά και γηραιά Αλβιώνα με τα πρόσφατα εγκλήματα στην Κύπρο και την ανθελληνική διχαστική πολιτική; Η Γαλλία που έκοβε χέρια και πετούσε στη θάλασσα τους έλληνες της Σμύρνης; Οι νομιζόμενες χώρες ως παράδειγμα υψηλού πολιτισμού Ελβετία, Βέλγιο Ολλανδία δεν είναι αυτές που θεωρούν τα γηρατειά ως ένα «ετόσιον άχθος αρούρης» περιττόν βάρος της γής (Όμηρος) για να τους «ξεκάνουν» πολιτισμένα με την ευθανασία; και σαν συμπλήρωμα όλων αυτών οι αντίχριστοι κατά τον Πατροκοσμά Πάπαι δεν είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δημιουργίας του Κοσσόβου αλλά και του νόθου κράτους των Σκοπίων;
Κύριοι Βουλευτές
Μία ισχυρή μειοψηφία των ΛΟΑΤΚΙ στην ορθόδοξη  μαρτυρική Ελλάδα μας δεν έχει κανένα λόγο αναγνώρισης. Μονόδρομος και γι’ αυτούς, που είναι τσαλακωμένες εικόνες του Θεού, είναι η επιστροφή τους στον φυσιολογικό τρόπο  ζωής με ειλικρινή μετάνοια στην πάντοτε ανοιχτή αγκαλιά της Εκκλησίας μας.
    Στις σύγχρονες επώδυνες και αυτόχρημα θανατηφόρες πληγές του φαραώ που τραυμάτισαν θανάσιμα συνειδήσεις και συνανθρώπους μας (Τέμπη, Πυρκαϊές Πλημμύρες) άς μην προκαλέσουμε άλλο την οργή του Θεού και με την πιθανή ψήφο  αναγνώρισής σας, να έχουμε σεισμικά  επακόλουθα.
Τελικά ελπίζουμε
ότι δεν θα ενδώσετε, δεν θα μας προδώσετε έστω και αν αόρατοι παράγοντες σας επιβάλουν ένα «καταθλιπτικό άνωθεν» υποχώρησης!
Τέλος λόγου: Σε περίπτωση μιας κομματικής πειθαρχίας και ερήμην όλων των παρακλήσεών μας η απάντηση θα δοθεί στην μητρική ποντιακή μου γλώσσα «Το κρίμαν ση γούλας».
Με τιμή
Παύλος Σαββίδης,
 Θεολόγος και υπερπολύτεκνος πατέρας εννέα παιδιών

ΥΓ  Κάθε πιθανή διαφορετική άποψη παρακαλώ να είναι επώνυμη

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...