Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Αβραάμ Κωστίδης: Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών. (...)βρισκόμαστε σε μία περίοδο, όπου πλέον δεν περιμένουμε τα γεγονότα αλλά τα ζούμε

Συνέντευξη του Αβραάμ Κωστίδη,
Υποψήφιου Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης
στον Γιώργο Θαλάσση

Μιλήσατε για την ευκαιρία που παρουσιάζεται για την απαρχή της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας με την παρουσία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ , Δ. Νατσιού στο πολιτικό σκηνικό. Τι ακριβώς εννοούσατε ;

Ασφαλώς δεν εννοούσα την απελευθέρωση μας από κάποιον εξωτερικό εχθρό. Άλλωστε ο μεγάλος κίνδυνος δεν προέρχεται έξωθεν.  Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών και η Πέμπτη Φάλαγγα ενεργεί εναντίον του Ελληνικού Λαού.  Η απελευθέρωση έρχεται κυρίως μέσα από την αποτίναξη του παλαιοκομματισμού και κομματοκρατίας.  Η ΝΙΚΗ είναι αυτή η οποία θα φέρει στο σύντομο μέλλον την ολοκλήρωση του οράματος του Ι. Καποδίστρια και των ηρώων της Επανάστασης του 21’.  

Ο Καποδίστριας, η μεγαλύτερη γεωπολιτική προσωπικότητα του 19ου αι. δημιούργησε δύο κράτη. Την Ελλάδα και την Ελβετία. Δείτε που βρίσκεται σήμερα η μία χώρα και που ή άλλη. Γιατί αυτό ; διότι ή μία χώρα ακολούθησε τις επιταγές του ενώ η άλλη τον εφόνευσε.

Σας ανησυχεί η κατάσταση στην Ουκρανία;

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο, όπου πλέον  δεν περιμένουμε τα γεγονότα αλλά τα ζούμε. Χάνονται ζωές ομοδόξων αδελφών μας και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που δεν έπρεπε να αποστείλουμε στρατιωτική βοήθεια σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Η Ελλάδα – ο Ελληνικός Λαός – από το υστέρημα του είναι πρώτος στην φιλανθρωπική βοήθεια που δίδεται στις χώρες της Αφρικής. Είναι η πρώτη που προστρέχει προς βοήθεια για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Αυτή την βοήθεια έπρεπε να προσφέρουμε. Οι Έλληνες είναι άριστοι πολεμιστές αλλά χρησιμοποιούν τα όπλα μόνον για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.

Τι συνέβη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και φτάσαμε μέχρι εδώ;

Η χώρα μας σχεδίαζε πολεμικά drone (UAV), από την δεκαετία του 70’ και κατασκεύαζε τηλεκατευθυνόμενα αεριωθούμενα την δεκαετία του 80’ . Επίσης υπήρχαν κατασκευαστικές μονάδες αυτοκινήτων καθώς και τεθωρακισμένων οχημάτων. Από τις αρχές της δεκαετίας του 80’ όμως δεν είδαμε τίποτα άλλο παρά την επιχειρηματική και στρατηγική καταστροφή της βιομηχανικής και λίγο αργότερα βιοτεχνικής παραγωγής της χώρας. Βλέπετε δε ότι μόλις ολοκληρώθηκαν οι παραπάνω καταστροφές ήρθαν και τα ‘μνημόνια’. Όλα μοιάζουν σαν να ήταν μέρος ενός σχεδίου που σχεδιάστηκε στο εξωτερικό και εκτελέστηκε από σύσσωμο το πολιτικό και εξουσιαστικό σύστημα της χώρας μας.  Αυτά δεν θα συνέβαιναν εάν οι πολιτικοί που διοικούσαν την χώρα ήταν Έλληνες. Ο Έλληνας αγαπάει την πατρίδα του. Δεν την προδίδει, δεν την παραδίδει.

Ποια είναι η άποψη σας για την πορεία της Παιδείας στην χώρα μας ;

Μπορεί κάποιες επιστημονικές έρευνες στην Δύση ή ακόμα και στην Ρωσία να αποδεικνύουν την καταστροφή που επιτελείται σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο στα μικρά παιδιά ή και ακόμα ότι υπάρχει εσκεμμένος σχεδιασμός για την πνευματική μόλυνση τους . Αλλά αυτές είναι θαμμένες στις βιβλιοθήκες κάποιων πανεπιστημίων. Ο πρόεδρος μας, ο Δ. Νατσιός είναι ο πρώτος ο οποίος τόλμησε να αποκαλύψει εκδίδοντας  σε εκλαϊκευμένη μορφή, βιβλία που αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής.

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, τα παιδιά κινδύνευαν μόνον όταν ζούσαν σε εμπόλεμες ζώνες, σε χώρες του τρίτου κόσμου. Σήμερα κινδυνεύουν σε ψυχικό επίπεδο από εκπαιδευτικά συστήματα τα οποία δεν σέβονται το πρόσωπο τους και  το μέλλον τους.

Εάν τα παλαιά εκπαιδευτικά συστήματα μπορούσαν να παράγουν στην αρχαία Ελλάδα έναν υπολογιστή, τύπου Αντικυθήρων και στο Βυζάντιο μία συσκευή εκτόξευσης υγρού πυρός σημαίνει ότι ήταν καλά! Αυτό που χρειάζεται είναι προσαρμογή και όχι ξεθεμελίωμα.

Ποια είναι η λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα ;

Ο Ελληνικός λαός πέρασε από το 1974 και έπειτα πολλούς εξευτελισμούς. Κάποιοι από αυτούς είχαν ως αίτιο τους εξωτερικούς εχθρούς μας κυρίως αυτούς που προέρχονται από την Δύση. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι προέρχονταν από τις αστοχίες ή τις εσκεμμένες ενέργειες των ντόπιων πολιτικών και συμφερόντων.

Βρισκόμαστε σε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εποχές της Ιστορίας. Η προσαρμογή των Ελλήνων στο νέο παγκόσμιο χώρο που διαμορφώνεται εν μέσω οικονομικών κρίσεων και υπερτεχνολογικών πολέμων είναι εύκολη. Αρκεί να έλθει μία νέα γενιά πολιτικών που διαπνέεται από την αγάπη για την Πατρίδα, την Πίστη και την Παράδοση. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι δομές που μας επέτρεψαν να είμαστε το αρχαιότερο διασωζόμενο έθνος που διατήρησε επί πέντε τουλάχιστον χιλιετίες αλώβητη, την γλώσσα του, τον ψυχισμό του καθώς και την γονιδιακή καταγωγή του. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και έναν ώριμο λαό.  

Πιστεύτε ότι έχει έρθει η ώρα για αυτό ;

Ο Ελληνικός λαός μετά από πορείες προς τα αριστερά , τα δεξιά και προς άλλες αλλοπρόσαλλες κατευθύνσεις επιλέγει πλέον μόνον την ανοδική πορεία. Επιλέγει την ΝΙΚΗ. 


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...