από Stefano Karganovic
Έχοντας χάσει την ηθική και πνευματική της πυξίδα, η δυτική ανθρωπότητα δύσκολα μπορεί να αποφύγει την καταστροφή αν συνεχίσει να ακολουθεί τους επικίνδυνους τσαρλατάνους.
Ο Έλον Μασκ , ο κορυφαίος βρέφος τρομερός του παγκοσμιοποιητικού συνόλου, δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Στο πρόσφατο επιχειρηματικό φόρουμ των G20 στην Ινδονησία, χωρίς προφανή λόγο που να σχετίζεται με το ράλι, δήλωσε ότι "ίσως βρούμε εξωγήινους πολιτισμούς ή ανακαλύψουμε πολιτισμούς που υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια". Η περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε σε ένα κατάλληλα μυστικιστικό σκηνικό, συμπεριλαμβανομένου ενός κρυστάλλινου μπολ που βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον Μασκ να κάθεται στο σκοτάδι, φορώντας ένα παραδοσιακό ινδονησιακό μπατίκ πουκάμισο και περιτριγυρισμένο από κεριά, καθώς πρόσφερε ένα «όραμα» για το μέλλον. εκτός από εξωγήινους περιελάμβανε επίσης βαθιές σήραγγες και πυραυλοτουρισμό.
Δεν υπάρχει κανένα αρχείο από κανέναν παρών να ρωτά τον Musk το προφανές ερώτημα: Τι τον επιτρέπει να κάνει εικασίες για αυτά τα θέματα; Υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα επιτεύγματα του Μασκ, αν εξαιρέσουμε το ευρέως γνωστό γεγονός του ξαφνικού, ανεξήγητου και θεαματικού πλουτισμού του, στο ίδιο επίπεδο με παρόμοιες «ιστορίες επιτυχίας» που περιλαμβάνουν την εμφάνιση μεγιστάνων «από το πουθενά» στη δεκαετία του '90. Ρωσία.
Τα πενιχρά βιογραφικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα για τον Musk περιλαμβάνουν στοιχεία εκκολαπτόμενης ιδιοφυΐας, όπως η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Όσον αφορά την πραγματική εκπαίδευση, το 1997 ο Μασκ λέγεται ότι έλαβε το πτυχίο του στην Πενσυλβάνια «στη φυσική και τα οικονομικά». Ο πολύμαθος Μασκ στη συνέχεια εγγράφηκε στο Στάνφορντ για να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσική, τις οποίες εγκατέλειψε μετά από μόλις δύο ημέρες παραμονής επειδή «αισθάνθηκε ότι το Διαδίκτυο είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες να αλλάξει την κοινωνία παρά να εργαστεί στη φυσική».