Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ενοχλήθηκε η Αντουανέτα

Τον ενόχλησαν κάποιοι υγειονομικοί σε αναστολή (38 στον αριθμό) οι οποίοι έφτασαν έξω από το σπίτι του.... Είχαν ενοχλήσει πριν τον Θανασάκη τον υπουργό αλλά είπαν οι μεγαλόθυμοι εξουσιαστές "ας πάει και το παλιάμπελο". Όταν όμως τόλμησαν να φτάσουν στο άβατο του καπετάνιου τους συνέλαβαν για παρακώλυση, λέει, συγκοινωνιών!

Και βέβαια τα κανάλια συμφώνησαν πως δεν μπορεί να μαζεύονται έξω από τις οικίες των αρχόντων και να ενοχλούνται οι αρχόντισσες και τα αρχοντόπουλα....

Για τα παιδιά των υγειονομικών δεν νοιάστηκαν όμως. Ούτε αναρωτήθηκαν αν έχουν φαγητό στο τραπέζι τους, με μόνο "αδίκημα" ότι ως ελεύθεροι πολίτες (υποτίθεται) σε μια ελεύθερη (υποτίθεται) χώρα αποφάσισαν να μην εμβολιασθούν.

Ενοχλείται λοιπόν η εξουσία από τις συγκεντρώσεις των αδικημένων υγειονομικών και δεν ενοχλείται από τις συγκεντρώσεις των υπερήφανων γκέι και εκείνων που ασχολούνται με την πολυτιμότητα των... κοπράνων των αδέσποτων σκύλων, τα ψυχολογικά της μοναχικής γάτας ή τα δικαιώματα των λαθραίων παντός είδους.

Ενοχλούνται, λέει, οι οικείοι των καπεταναίων και του καπετανάτου γενικώς και τα αφεντικά, διερωτώμενα ως Αντουανέτες " γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι" αυτοί οι αχρείοι που μαζεύτηκαν απόξω και βρωμίζουν τους δρόμους των μεταξιών τους, έδωσαν εντολή να...παρακωλυθούν οι συγκοινωνίες!

Και αυτές παρενοχλήθηκαν!

Και άνθρωποι που πεινούσαν, φυλακίστηκαν!

Και οι χορτάτοι ρεύτηκαν περισσότερο εκείνο το βράδυ και άλλαξαν μάρκα χαβιάρι...

https://anazhthseis-elena.blogspot.com/2022/07/blog-post_11.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...