Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Denis Pushilin: «Θα απελευθερώσουμε όλες τις ρωσικές πόλεις – Οδησσό, Χάρκοβο, Ντνιεπροπετρόφσκ και… Κίεβο»

Ρώσος αναλυτής ζητάει κατάληψη όλης της Ουκρανίας - «Είναι όλη ρωσική γη»

Ο επικεφαλής του DPR (Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ), Denis Pushilin, αφού κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του φρουρίου Brest, δήλωσε ότι σήμερα ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν ξανά οι ρωσικές πόλεις, οι οποίες ιδρύθηκαν από Ρώσους.

«Πρόκειται για το Κίεβο, το Τσερνιχίφ, την Πολτάβα, την Οδησσό, το Ντνιεπροπετρόφσκ, το Χάρκοβο, το Ζαπορόζιε, το Λούτσκ»

Ο πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος Γιούρι Κοτ μίλησε στους αναγνώστες της «Journalistskaya Pravda» για το πώς κάθε μέρα η μοίρα της Ουκρανίας γίνεται πιο εμφανής.

«Εδώ, θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι η δήλωση αναφέρεται συγκεκριμένα σε ρωσικές πόλεις και όχι σε άλλες.

Είναι σημαντικό. Χαίρομαι που ο Denis Pushilin ακούει τη φωνή του κόσμου και εκφράζει σκέψεις με βάση τις φιλοδοξίες του. Φυσικά, είναι απαραίτητο να απελευθερωθεί το έδαφος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει ότι γιατί να χρειαζόμαστε την ειρήνη αν δεν υπάρχει και η Ρωσία μέσα σε αυτήν.

Εδώ μπορεί κανείς να το ερμηνεύσει με τέτοιο τρόπο, ότι γιατί χρειάζεται η ειρήνη αν το Κίεβο δεν είναι ρωσικό, όπως και το Χάρκοβο, η Οδησσός και όλες οι ρωσικές πόλεις μας που κατελήφθησαν από τον ουκρανικό ναζισμό.

Όλες οι πόλεις πρέπει να επιστρέψουν στις ρίζες τους, όλη η ρωσική γη πρέπει να απελευθερωθεί από τον ουκρανικό ναζισμό.

Υποστηρίζω αυτή τη δήλωση, κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα με τους συντρόφους μου, ώστε τα λόγια του Denis Pushilin να μην είναι μια κενή φράση, αλλά να γίνουν πραγματικότητα.

Ο κόσμος εκεί μας περιμένει και ελπίζει. Σε πολλούς δημόσιους χώρους, προσπαθούν τώρα να παρουσιάσουν πώς η πλειονότητα των Ουκρανών υποτίθεται ότι καταλαμβάνεται από τη ρωσοφοβία.

Αυτό είναι ανοησία. Υπάρχει, φυσικά, ένα συγκεκριμένο μέρος εκείνων που αισθάνονται καλά στο ναζιστικό σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι η πλειοψηφία.

Σε κάθε έθνος υπάρχουν σκάρτοι, αλλά είναι λάθος και απολύτως ανέντιμο να μιλάμε για όλους αυτούς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ουκρανία που αισθάνονται Ρώσοι. Το ότι δεν έχουν κανέναν να βασιστούν, εκτός από εμάς, είναι η απόλυτη αλήθεια.

Νομίζω ότι τα λόγια του Denis Pushilin θα ακολουθήσουν πράξεις. Ειλικρινά, για το ίδιο το Donbass, η αποναζοποίηση της ρωσικής γης, που είναι η Ουκρανία, είναι, μεταξύ άλλων, θέμα ζωής και θανάτου.

Μέχρι να σπάσουμε αυτό το απόστημα, θα συνεχίσουν να πυροβολούν, να σκοτώνουν, να βιάζουν. Πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος, στα δυτικά σύνορα της ρωσικής γης, που σήμερα αυτοαποκαλείται Ουκρανία».

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...