Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια πραγματικά καλή μητέρα στα παιδιά σας και έναν αληθινό βοηθό, φίλο και σύντροφο στον εαυτό σας!


ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ. Θυμηθείτε ότι οι ενέργειές σας και η συμπεριφορά σας μιλούν πιο δυνατά από το στόμα σας. Η ζωή σας μπορεί να είναι η μόνη "Βίβλος" για πολλούς ανθρώπους.

Η προσευχή στην Ρωσική Επικράτεια δεν σταματάει για ένα λεπτό. Όταν τελειώνει η βραδινή υπηρεσία στο Καλίνινγκραντ, ξεκινά η πρώιμη λειτουργία στην Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκυ

"Μόνο η αγάπη κάνει τη ζωή βαθιά... μόνο η αγάπη κάνει έναν άνθρωπο σοφό... μόνο η αγάπη δίνει δύναμη με χαρά να φέρει πόνο... μόνο η αγάπη είναι έτοιμη να υποφέρει για τους άλλους..."
Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Καρέλ



Πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια πραγματικά καλή μητέρα στα παιδιά σας και έναν αληθινό βοηθό, φίλο και σύντροφο στον εαυτό σας! Στη συνέχεια, εάν ένας άνθρωπος χαθεί στην θυελλώδη θάλασσα της πνευματικής ζωής, η σύζυγός του θα είναι μια πυξίδα γι 'αυτόν - αν έκανε τη σωστή επιλογή εκείνη τη στιγμή. Αυτό πρέπει να σκεφτεί ο χριστιανός όταν επιλέγει τον σύντροφό του.
Πατήρ Κωνσταντίνος Κουρβάνοφ

Καθώς δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος χωρίς ψωμί και νερό, ούτω πως και δίχως προσευχή δεν μπορεί να ζήσει η ψυχή. 

ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ. Όποιος είναι ερωτευμένος με Τον Θεό γιορτάζει εις τους αιώνας των αιώνων αμην
Άγιος Άνθιμος της Χίου († 15 Φεβρουαρίου)


Σε αυτόν τον κόσμο, ως ταξιδιώτης, ο καθένας χρησιμοποιεί τη γη ως ξενοδοχείο - ο μόνος πλούτος του είναι η ευσέβεια και η αρετή που θα πάρει μαζί του. 

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Έχεις πολύν αγώνα ακόμα!
Πρέπει να καλλιεργήσεις μέσα σου γενναίο φρόνημα.
Ρίξε μια ματιά στα αντικείμενα της αγάπης σου.
Σου αρέσουν πολύ;
Είσαι πολύ δεμένος μαζί τους;
Απαρνήσου τα!
Αυτήν την απάντηση ζητά από σένα ο Κύριος.
Άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ


ΕIΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ...
Καθίστε κάτω ... σιωπηλά .. σκεφτείτε το γεγονός ότι ο Θεός είναι εδώ, ότι δεν χρειάζεται να τον ψάχνετε οπουδήποτε, ότι είστε καλά μαζί Του και ότι είναι καλά μαζί σας και μένετε όπως μπορείτε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...