Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Λύθηκε το μυστήριο με τις περίεργες φωτεινές κουκίδες που εμφανίστηκαν στον Ελλαδικό ουρανό

Κάποιοι αναστατώθηκαν, άλλοι φοβήθηκαν, άλλοι θαύμασαν, άλλοι μίλησαν για εξωγήινους και κάποιοι λίγοι απλά το γνώριζαν.


Ο λόγος για το φαινόμενο που παρατηρήθηκε χτες το βράδυ, γύρω στις 23.00, στον Ελλαδικό ουρανό με μία μεγάλη συστοιχία φωτεινών κουκίδων, η οποία ήταν ξεκάθαρα ορατή με το μάτι.

Είναι ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί και παλαιότερα σε ορεινές περιοχές της χώρας μας, αλλά το χθεσινό ήταν πιο έντονο και ξεκάθαρα ορατό (λόγω των καιρικών συνθηκών) από όλους όσους έστρεψαν το κεφάλι τους στον ουρανό.

Πέρα λοιπόν από τις γνώριμες θεωρίες συνωμοσίας, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τους δορυφόρους του Elon Musk και της εταιρείας του SpaceX.

Αυτοί οι δορυφόροι βρίσκονται σε χαμηλοί τροχιά γύρω από την γη για να παρέχουν γρήγορο δορυφορικό Internet σε πολλές περιοχές του πλανήτη και εδώ και λίγους μήνες και στη χώρα μας.

Για το σύστημα Starlink η εταιρεία του Musk εκτόξευσε 143 δορυφόρους με τον ιδρυτή της Tesla και της SpaceX να δηλώνει ότι πάνω από 4000 τέτοιοι δορυφόροι τους θα κυκλοφορούν γύρω από την γη.

Και φυσικά το φαινόμενο αυτό θα εμφανίζεται συχνά και στη χώρα μας…

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...