Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Σοκ στον Καναδά: Τρεις νέοι γιατροί πέθαναν λίγες μέρες, μετά την 4η δόση του εμβολίου για τον Covid

Τρεις νέοι και κατά τα άλλα υγιείς γιατροί πέθαναν την περασμένη εβδομάδα, μετά τον εμβολιασμό για Covid
Τρεις γιατροί πέθαναν μέσα σε τέσσερις ημέρες λίγο αφότου το νοσοκομείο άρχισε να κάνει ένεση στο προσωπικό με τα τέταρτα εμβόλια Covid
Τρεις νέοι και κατά τα άλλα υγιείς γιατροί πέθαναν την περασμένη εβδομάδα. Όλοι δούλευαν για το ίδιο νοσοκομειακό σύστημα.
Ο θάνατός τους ήρθε λίγες μέρες αφότου το νοσοκομείο τους άρχισε να υποβάλλει σε εμβολιασμό το προσωπικό του με την 4η δόση του εμβολίου.
«Τρεις γιατροί στα νοσοκομεία του Mississauga πέθαναν αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος Δευτέρα, ο δεύτερος Τρίτη και ο τρίτος Πέμπτη.

Η αιτία του θανάτου δεν αναφέρεται στο σημείωμα, αλλά πόσες φορές έχουν πεθάνει 3 γιατροί σε 1 εβδομάδα, λίγες ημέρες αφότου το νοσοκομείο άρχισε να χορηγεί την 4η βολή στο προσωπικό», γράφει ο ερευνητής Steve Kirsch.

Οι θάνατοι αυτοί έρχονται να προστεθούν στην απώλεια του γιατρού που εργαζόταν στο North York General ο οποίος πέθανε αυτή την εβδομάδα, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.

Και οι τρεις πέθαναν σε διάστημα 3 ημερών, λίγες μέρες μετά την 4η δόση.
Όλοι είναι νέοι γιατροί.

Και οι τρεις στο Trillium Health στη Mississauga του Οντάριο του Καναδά.
Οι τρεις γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο και ο τέταρτος από ένα κοντινό νοσοκομείο είναι ο Δρ Jakub Sawicki, ο Dr Stephen McKenzie, ο Dr Lorne Segall και ο Dr Paul Hannam.


Ανθεκτικά στελέχη με τον συνεχή εμβολιασμό

Οι υγειονομικές αρχές ανά τον κόσμο συνεχίζουν να αγνοούν αυτό για το οποίο ο Dr. Robert Malone και άλλοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει: ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα οδηγήσει στην εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid.
Αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, η οποία αναγκάζει τα εμβολιασμένα άτομα που πάσχουν από Covid να μολύνονται πιο συχνά και επανειλημμένα.
Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια να δημιουργηθεί φόβος για νέα στελέχη Covid, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται.

www.bankingnews.gr
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...