Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Την Δευτέρα θα διακόψουν την μηχανική υποστήριξη σε ένα παιδί στην Αγγλία. Έκκληση για προσευχή

Αγαπητέ Κύριε Γεώργιε,

Βλέπω την ιστοσελίδα σας 'Έκτακτο παράρτημα' σχεδόν καθημερινά και μου αρέσει πολύ η ποικιλία απο θέματα που βάζετε. Παρακαλώ αν γίνεται να μιλήσετε για το θέμα του Archie Battersbee, θα ήμουν πολύ ευγνώμων.

Είναι ένα παιδί 12 ετών που βρίσκεται σε life support (μηχανική υποστήριξη) απο τον Απρίλιο σε ένα νοσοκομείο στην αγγλία, και οι γιατροί θέλουν να του τη σταματήσουν ενώ η μητέρα του παιδιού λέει ότι γίνεται πολύ λίγο καλύτερα, απλά χρειάζεται χρόνο. Έχουν πάει σε πολλά δικαστήρια για να υποστηρίξουν το γιό τους ώστε να μήν τον σκοτώσουν, αλλά οι δικαστές συμφώνησαν με τους γιατρούς! Ή μητέρα του έχει καλέσει το United Nations να βοηθήσουν ώστε να μην σκοτώσουν το παιδί, διότι τα δικαστήρια και οι γιατροί δέν σέβονται τα δικαιώματα του παιδιού, το οποίο πιστεύει ότι θα ήθελε να πεθάνει όταν ο Θεός θελήσει και όχι όποτε οι γιατροί θελήσουν. Το παιδί και η οικογένειά του δέν είναι Ορθόδοξοι. Δόξα Τον Θεό το United Nations είπε να συνεχίσουν το Life support μέχρι να το ερευνήσουν αυτοί το θέμα. Σήμερα όμως οι γιατροί στείλαν γράμμα στους γονείς του παιδιού γράφοντας πληροφορίες για το πώς θα σταματήσουν το Life support την Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι!

Παρακάτω υπάρχει link με περισσότερες πληροφορίες.

https://www.standard.co.uk

Σας παρακαλώ να κάνεται προσευχή και να πείτε και άλλους να κάνουν προσευχή ώστε να βάλει το χέρι Του ο Θεός να σταματήσει αυτή η δολοφονία.

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμα μου και συγνώμη αν υπάρχουν λάθει στα γραπτά μου - μένω στο εξωτερικό.

Με αγάπη,

Μαρία

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...