Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού...όποιοι κι' αν είναι!


Τί ακριβώς συμφώνησαν όταν έπαιρναν τα αργύρια (πολύ περισσότερα από 30....)Κι' εγώ τώρα τί να Σου πω; Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να Σε αναστήσουν νωρίς-νωρίς ,μόλις θα βραδιάσει.

Ούτε γνωρίζω τί ακριβώς συμφώνησαν όταν έπαιρναν τα αργύρια (πολύ περισσότερα από 30....).

Μήτε μπορώ να ξέρω γιατί τόσοι άνθρωποι (αυτό που λέμε Συνοδικό σύστημα) παρακολουθούν τον παππούλη Μακαριότατο, στις αγκαλιές με πολιτικούς, στις επαφές, στις αποφάσεις, στους επαίνους για τους υπουργούς δίχως αντίδραση και καταργώντας, εν τοις πράγμασι, το σύστημα τους το ίδιο -και ας μην μας ξαναπούν για Σύνοδο που αποφασίζει...-.


Τέλος πάντων, χαμένα τα έχω κι' εγώ. Από την μια λέω είναι καλύτερα από πέρσι που Σε "αναστήσαμε" στο σαλόνι μας και από την άλλη με πιάνει ένα παράπονο, ένας φόβος κι' ένας θυμός για τον τρόπο που κάναμε την Ανάσταση παράσταση με ωράριο, συμβατικότητα, συζήτηση και βάλαμε προϋπόθεση στο απροϋπόθετο Σου!

Μαζεύομαι στην γωνιά μου...Είναι άνοιξη και δεν βρέχει πια τόσο συχνά. Λογικώς συνεπάγεται (όπως λέγαμε και στις σχολικέ μας εξισώσεις) μάλλον κλαίω. Συγχώρησέ μας Σε παρακαλώ και σε όποια γωνιά ή ώρα Σε στριμώξουν ν' αναστηθείς, μην μας συνεριστείς. Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού...όποιοι κι' αν είναι αυτοί!

Έλενα

https://anazhthseis-elena.blogspot.com/2021/04/blog-post_16.html

1 σχόλιο:

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...