Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Τα δεινά στην Συρία προαναγγέλθηκαν από το 2002. Η Μαυροφόρα Παναγία Υπάρχουσα που φανερώθηκε σε Παλαιστίνια κοπέλα προμήνυσε!


Τα δεινά προαναγγέλθηκαν..Η εικόνα της Παναγίας Υπάρχουσας αγιογραφήθηκε το 1995, μετά από την αποκάλυψη της Υπεραγίας Θεοτόκου σε μία κοπέλα Παλαιστίνια στα Ιεροσόλυμα, που ήταν μουσουλμάνα.Τη εμφανίστηκε επανειλημμένα σε όνειρο και ζητούσε επίμονα να την αγιογραφήσει όπως την έβλεπε. Η κοπέλα τελικά απευθήνθηκε σε Ελληνορθόδοξους παρακείμενους μοναχούς στο προσκύνημα της Φυλακής του Πέτρου στα Ιεροσόλυμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικοδήμου όπου και φυλάσσεται. ”Φανταστείτε τι θα γίνει για να κλαίει” λέει ο μοναχός σε βίντεο της εποχής!! Κύπριοι προσκυνητές ακούγονται στο σχετικό βίντεο.. Αυτοί την αγιογράφησαν όπως ακριβώς ζητήθηκε. Η επιθυμία της Θεοτόκου ήταν: «Θέλω να μου φτιάξετε μία εικόνα, όπου το πρόσωπό μου θα είναι λυπημένο, τα ενδύματά μου πένθιμα/μαύρα και τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου να είναι ενωμένα, το δε όνομα της εικόνας θα είναι «Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ». Το 2002, την ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου 21/11/2002 ή 4/12 με το ημερολόγιο που ακολουθεί το πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η εικόνα θαυματούργησε βγάζοντας δάκρυα και από τότε έχει βουρκωμένους οφθαλμούς. Το λυπημένο Της πρόσωπο, τα μαύρα Της ρούχα, μαζί με τα δάκρυά Της, προμηνύουν τα δεινά, τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού φανερώνουν την Αγία Τριάδα, ενώ το όνομα δηλώνει ότι όντως υπάρχει μητέρα του Θεού.

Aπό τότε κι όλα τα υπόλοιπα χρόνια που διήλθαν οι ανατυπώσεις της εικόνας σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού επίσης έγιναν δακρυρροούσες ή έκχεαν λάδι,μύρο…Λέγεται ότι η κοπέλα βαπτίστηκε Ορθόδοξη….

Περίπου 2 δεκαετίες μετά ζήσαμε ένα απαγορευμένο Πάσχα, αναστολή όλων των θρησκευτικών ελευθεριών και διανύουμε ένα β΄ Πάσχα ημι-απαγόρευσης ένα κορωνο-Πάσχα να μου επιτραπεί ο όρος…!!!!Oι χριστιανοί σε καθεστώς γενικευμένης τρομοκρατίας και πολλαπλών απαγορεύσεων,παρεμποδίσεων καλούνται να βιώσουν τα Πάθη και την Ανάσταση….

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...