Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

«Είμαι ελεγχόμενος» δηλώνει έμμεσα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν σε δημοσιογράφους - «Θα έχω πρόβλημα αν μιλήσω»

Συνεχίζονται οι περίεργες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος την Τρίτη, σαν να βρίσκεται σε ομηρία, δήλωσε πως «θα βρει τον μπελά του» αν συνεχίσει να απαντά ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας αλληλεπίδρασης με τον Τύπο.

Αφού μίλησε για τις νέες ομοσπονδιακές οδηγίες υγείας για τη μάσκα για εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα, ο Μπάιντεν απάντησε σε 2-3 εμφανώς προετοιμασμένες ερωτήσεις από συγκεντρωμένους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο.

Στη συνέχεια όμως αφού άκουσε ερωτήσεις σχετικά με τη δική του μάσκα και μια πιθανή σύνοδο κορυφής με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε «Λυπάμαι! Αυτή είναι η τελευταία ερώτηση που θα απαντήσω γιατί θα έχω πραγματικά πρόβλημα».

Από ποιον ή ποιους θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, υποτίθεται ο ποιος ισχυρός άνδρας στον κόσμο; Ποιος κυβερνά πραγματικά τις ΗΠΑ; 

Ο Μπάιντεν από την αρχή της προεδρίας του δείχνει να είναι απών από τις μεγαλύτερες... αποφάσεις του, με την Καμάλα Χάρις να έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο. 

Το ερώτημα είναι όμως, πως απέκτησε η Καμάλα Χάρις τον ενεργό αυτό ρόλο, μόνη της; ή μήπως της τον έδωσε το βαθύ αμερικανικό κράτος παραγκωνίζοντας τον υπέργηρο Μπάιντεν σε διακοσμητική φιγούρα; 

Δείτε το βίντεο:


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...