Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

KAMALA HARRIS : Η «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Από το 2016, όταν η νεαρή και επιτυχημένη τότε δικηγόρος της Καλιφόρνιας έβαζε υποψηφιότητα για να εκλεγεί γερουσιαστής της πολιτείας και ίσως και από πιο πριν, ανάγονται οι σχέσεις της με το συγκρότημα του Σόρος.

Είχε προηγηθεί το 2014 ο γάμος της με τον μεγαλοδικηγόρο Ντάγκλας Έχον και με περίεργο τρόπο ο γάμος αυτός απογείωσε κατακόρυφα τα εισοδήματα της, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά σε διάφορα ΜΜΕ.




Όταν έβαλε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ανέπτυξε πολύ στενές σχέσεις με τον γνωστό γιο του Σόρος, τον Αλέξανδρο Σόρος, ο οποίος δημόσια της εύχονταν να είναι αυτή η νέα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τελικά για να κρατηθούν τα προσχήματα το χρίσμα το πήρε ο γηραιός και ανίκανος συστατικά να κυβερνήσει, Τζο Μπάϊντεν, ο οποίος επέλεξε την Καμάλα Χάρις σαν υποψήφια αντιπρόεδρο.

Από τις πρώτες δηλώσεις της μετά την εκλογή της σαν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, έδειξε ότι αυτή θα είναι ουσιαστικά ο νέος πρόεδρος καθώς ήδη ανέφερε τις επιδιώξεις σε παγκόσμια κλίμακα για ένα…«καλύτερο» κόσμο.

Οι στενές σχέσεις της με το συγκρότημα του Σόρος και οι υπόγειες διασυνδέσεις της, προεξοφλούν αυτές τις «καλύτερες μέρες».

Όσον αφορά την χώρα μας, μόνο ηλίθιοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο, προσδοκούν ότι τώρα με την ανατροπή ουσιαστικά του Τραμπ θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Κούνια που τους κούναγε…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://nikosxeiladakis.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...