Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Οι μεγάλες «συμπτώσεις» του εμβολίου: Εργαστήριο Wuhan, Pfizer, Blackrock Inc. & Soros Fund... «εις σάρκαν μίαν»;


Το κρατικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan από το οποίο «διέφυγε» ο ιός COVID-19, δημιουργήθηκε με συγχρηματοδότηση Κίνας και Γαλλίας.

Εποπτεύεται από τις κινεζικές αρχές, αλλά συνεργάζεται στενά με την Pfizer. Μια εταιρεία, συνέταιρο της βρετανικής GlaxoSmithKline.Οι δύο εταιρείες (GlaxoSmithKline και Pfizer) είναι εγκατεστημένες και έχουν πολύ ισχυρή παρουσία στην πόλη Wuhan, καθώς η πόλη σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2018 έχει 11,8 εκατομμύρια κατοίκους.Οι δύο εταιρείες (GlaxoSmithKline και Pfizer) είναι εγκατεστημένες και έχουν πολύ ισχυρή παρουσία στην πόλη Wuhan, καθώς η πόλη σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2018 έχει 11,8 εκατομμύρια κατοίκους.

Επιπλέον, η GlaxoSmithKline την 1η Αυγούστου 2019 δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της ένα δελτίο τύπου. Σε αυτό αναφέρεται πως ολοκληρώνει τη συναλλαγή με τη Pfizer για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, της Consumer Healthcare. Τις ίδιες πληροφορίες αναφέρει και η εταιρεία Pfizer στην ιστοσελίδα της.

Άρα οι δύο εταιρείες «αιμοδότες» του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, συνεργάζονται στενά.

Και πάμε και σε μία τρίτη ενδιαφέρουσα σύμπτωση: Η Black Rock, μια εταιρεία που την είδαμε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μετά το πρώτο Μνημόνιο του 2010 (το πώς δραστηριοποιείται το αφήνουμε στην φαντασία σας) είναι μία επενδυτική εταιρεία που συνδέεται με την Pfizer, καθώς διαχειρίζεται μεγάλο μέρος κεφαλαίων και μετοχών,

Η Blackrock Inc. όμως είναι μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο

Το ζήτημα είναι ότι η επενδυτική εταιρεία Soros Fund Management (ναι, του γνωστού Τ.Σόρος) κατείχε μερίδιο των μετοχών της BlackRock μέχρι πρόσφατα. Και τίποτα δεν αναφέρει ότι η σχέση αυτή δεν εξακολουθεί να υφίσταται σε άλλο επίπεδο.

Το ότι η Pfizer είναι η πρώτη δυτική εταιρεία που ανακάλυψε μέσα σε χρόνο ρεκόρ το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το ότι το εμβόλιο θα αποφέρει κέρδη άνω των 50 δισ. δολ. στην εταιρεία και σε όλους τους παραπάνω σίγουρα είναι σύμπτωση.

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι συμπτώσεις.

Τίποτα δεν αποδεικνύεται, αλλά και τίποτα δεν αποκλείεται... 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...