Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Μουσουλμάνα βουλευτής πιστεύει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να απαγορευτούν από τον στρατό

Πρωτοφανείς δηλώσεις σε μια διχασμένη Αμερική

Η Ιλχάν Ομάρ, μέλος στην 5η Περιφέρεια της Βουλής των Αντιπροσώπων της Μινεσότα , πιστεύει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να εμποδίζονται να εργάζονται στο στρατό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Raphael Warnock, ένας πάστορας από την πολιτεία της Τζόρτζια που είναι υποψήφιος για τη Γερουσία με τους Δημοκρατικούς, είπε σε μια μαγνητοφωνημένη ομιλία ότι "Δεν μπορείτε να υπηρετήσετε τον Θεό και τον στρατό ταυτόχρονα". Σχετικά με αυτό ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο αντέδρασε και δημοσίευσε σχόλιο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης . Ο Rubio σχολιάζει στο βίντεο ότι "αυτό και ακόμη πιο τρελά πράγματα υποστηρίζονται από τους ριζοσπάστες που ελέγχουν τους Δημοκρατικούς".

Η μουσουλμάνα Ομάρ έσπευσε αμέσως να υπερασπιστεί τον Warnock παραθέτοντας τη Βίβλο, συγκεκριμένα το απόσπασμα Ματθαίος 6:24 που γράφει «Κανείς δεν μπορεί να υπηρετήσει δύο αφέντες. (...) Δεν μπορείς να υπηρετήσεις τόσο τον Θεό όσο και τον μαμωνά ».

Η Ομάρ γράφει περαιτέρω ότι "τα ψέματα και η βρωμιά των Ρεπουμπλικάνων δεν έχουν όρια, αυτό είναι επαίσχυντο".

Τώρα το ίδιο σκεπτικό ισχύει για την ίδια την Ομάρ...Το PJ Media γράφει ότι: «Αυτή είναι μια άλλη ένδειξη για το πού βρίσκεται πραγματικά η πίστη της Ilhan Omar, γιατί εάν ακολουθούνταν τα λόγια της και οι Χριστιανοί εξαναγκάζονταν να φύγουν από το στρατό, οι ένοπλες δυνάμεις μας και η χώρα στο σύνολό της θα αποδυναμωνόντουσαν δραστικά».

Τον Ιούλιο, η Ομάρ σε μια ομιλία της απαίτησε την κατάργηση του οικονομικού και πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ προκειμένου να εξαλειφθεί η καταπίεση. Επέμεινε ότι όλες οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των μαύρων και των λευκών είναι αποτέλεσμα της καταπίεσης και προέτρεψε τους ψηφοφόρους της να «καταρρίψουν τα καταπιεστικά συστήματα» σε διάφορους τομείς της αμερικανικής κοινωνίας.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...