Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρχεται ψηφιακή κάρτα για κάθε εργαζόμενο

 
σχόλιο ID-ont: Η Δόμνα υλοποιεί το όραμα του Κουτρουμάνη από το 2010: http://id-ont.blogspot.com/2010/12/big-brother. Τι να πει κανείς. Το φοβερό είναι πως διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα. Λέει το δημοσίευμα: "Είναι μια κάρτα για να μην κρατούν αιχμάλωτους οι εργοδότες τους εργαζομένους τους".
Δηλ. τι θα αλλάξει εάν η εγγραφή της Κάρτας στο σύστημα της εταιρείας διαβιβάζεται on-line στην Κυβέρνηση; Πάλι δεν πρέπει να πάει Ελεγκτής του Υπουργείου με φυσική παρουσία στην Εταιρεία για να δει εάν την Κάρτα την
χτύπησε ο εργαζόμενος και έφυγε ή παρανόμως συνεχίζει να εργάζεται; Η Κάρτα θα "απελευθερώσει" τον εργαζόμενο από την "αιχμαλωσία" του κακού εργοδότη ή ο έλεγχος με φυσική παρουσία Ελεγκτή; Εκτός κι αν υποχρεώσουν εταιρείες και εργαζομένους να βάλουν κάμερες για να βλέπουν ότι έχουν φύγει από την εργασία τους!!!
Απορία/Στοίχημα: Σε πόσα χρόνια από σήμερα θα πουν ότι δυστυχώς και με αυτό το σύστημα δεν πατάσσεται η εισφοροδιαφυγή και η μόνη λύση πλέον είναι το τσιπάκι στο χέρι;;;


newsbeast: «Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις πλέον, αντί να βασιζόμαστε μόνο στις κλασικές μεθόδους επιτήρησης, θα υπάρχει μια ψηφιακή κάρτα, έτσι ώστε ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να αποζημιώνεται για τις ώρες και, πολύ περισσότερο, τις υπερωρίες που έχει κάνει στον τόπο εργασίας του. Ουσιαστικά είναι μια κάρτα για να μην κρατούν αιχμάλωτους οι εργοδότες τους εργαζομένους τους», ανέφερε.

Ακόμη, η κ. Μιχαηλίδου επεσήμανε ότι «κανένα επίδομα δεν κόβεται» και σημείωσε ότι ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί ότι τα επιδόματα που ήδη παρέχονται να λαμβάνονται από όσους τα έχουν ανάγκη. «Στην κατεύθυνση αυτή, σχεδιάζουμε και το ενιαίο μητρώο δικαιούχων, για να είναι σαφές πόσα και ποια επιδόματα εισπράττει κάποιος», τόνισε.

Όσον αφορά για το επίδομα των 2.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού και τα εισοδηματικά κριτήρια, υπογράμμισε ότι θα εξαιρεθούν τα πολύ υψηλά εισοδήματα.

newsbeast.gr
id-ont.blogspot.com
https://eleftheroiellines.blogspot.com
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...