Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης στη Σχολή Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Χανιά)


Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με χαρά σας προσκαλεί στην έναρξη των φετινών συναντήσεων της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων,
μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο σας προσκαλούμε την Δευτέρα 30Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία από τον ΕμμανουήλΣφακιανάκη με θέμα: «Κακοποίηση Ανηλίκων μέσω Διαδικτύου- Διαδικτυακοί Τρόποι Ασφαλούς Πλοήγησης- Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου».

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

Πληροφορίες: Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως, τηλ. 2821027807

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ


https://www.imka.gr/o-stratigos-e-a-manolis-sfakianakis-st/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...