Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Το Ρωσικό Κράτος θα βραβεύσει όσους μάχονται κατά των εκτρώσεων



σχόλιο Φαίη: Αυτό που θα διαβάσετε ΜΗΝ περιμένετε να το δείτε στην Ελλάδα, στην Ελλάδα θα δείτε ακριβώς το αντίθετο, όχι μόνο από τα ανδρείκελα της σημερινής κυβέρνησης (βλ. προτεινόμενη αλλαγή στο άρθρο 21 του Συντάγματος) αλλά και της επόμενης (βλ φωτο.). Λες, μα βρε παιδί μου όλοι τυχαία έχουνε πάντα τις ίδιες απόψεις σε αυτά τα θέματα; Στην Ελλάδα για να ‘πιάσει κανείς καρέκλα’ θα πρέπει πρώτα να περάσει μια βόλτα από τις ‘ποδίτσες’, να γλείψει καλά-καλά το πάτωμα που πατάνε και να μάθει να λέει το ‘ποίημα’ δυνατά και χαρωπά. Όταν μάθει καλά το ‘ποίημα’ τότε μπορεί να γίνει υπουργός, πρωθυπουργός και πρόεδρος. Οι πολιτικοί των Ελλήνων είναι προσκυνημένοι πριν καν «κυβερνήσουν». Γι’ αυτό πάμε κατά δ………. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.


*** Χθες, 11 Δεκεμβρίου, στο Συνέδριο των Επιτρόπων για των Δικαιώματα του Παιδιού, το Κοινοτικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα για την υπεράσπιση των αγέννητων, το οποίο θα επιβραβεύσει εκείνους που ηγούνται της μάχης κατά των εκτρώσεων σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων, αναφέρει το Pravoslavie.ru.
Το βραβείο έχει σχεδιαστεί για να δώσει κίνητρο στους ανθρώπους να μιλήσουν προς τα έξω για το πως υπερασπίζονται τη ζωή και αγωνίζονται κατά των εκτρώσεων.
«Το βραβείο αυτό θα απονεμηθεί σε όσους ακτιβιστές που από τον χώρο τους, είτε πρόκειται για τον χώρο της πολιτικής, των κοινωνικών δραστηριοτήτων, της ιατρικής, του επιχειρηματικού κόσμου, της δημοσιογραφίας, της τέχνης, δεν ντρέπονται να δηλώσουν ότι μιλάνε για την υπεράσπιση της ζωής, για τους πιο ευάλωτους Ρώσους που πρέπει να τους υπερασπίζονται οι μητέρες τους. Δυστυχώς, επειδή η αντίληψη του καλού και του κακού στην κοινωνία έχει αλλάξει, σήμερα θα πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό από τις υψηλότερες θέσεις», σχολίασε η Natalia Moskvitina, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Γυναικών για την Ζωή.
Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από την Προεδρική Επίτροπο για τα Δικαιώματα των Παιδιών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Anna Kuznetsova. «Σώζουν ζωές παιδιών – ποιο άλλο έργο θα μπορούσε να είναι πληρέστερο και πιο πολύτιμο από την προστασία των παιδιών;», δήλωσε η Kuznetsova.
Οι βραβευθέντες θα λάβουν ένα σήμα από λευκό χρυσό με το αποτύπωμα της παλάμης ενός παιδιού και την επιγραφή «Σώσε το πρόσωπο μέσα σου.»

Ο γενικός σκοπός των βραβείων είναι να αναγνωρισθούν οι προσπάθειες των πολιτών για την προστασία της ζωής των αγέννητων, και να τραβήξει την προσοχή της κοινωνίας και των Ρωσικών δημόσιων αρχών στο πρόβλημα της έκτρωσης και στην προστασία της οικογένειας, της μητρότητας και της ζωής των αγέννητων παιδιών.
Οι στόχοι του βραβείου είναι, να εντοπίσει και να ενθαρρύνει όσους συνεισφέρουν προσωπικά στην ανάπτυξη της υπεράσπισης των αγέννητων, να δημιουργήσει μια πρόσθετη μορφή υποστήριξης και ενθάρρυνσης στους ενεργούς εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, και να ενημερώσει το Ρωσικό κοινό για τα υφιστάμενα προβλήματα γύρω από την προστασία της ζωής των παιδιών και γενικότερα την μητρότητα.

*** Μετάφραση Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...