Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα λόγια του Αγαπημένου μας Αγίου για το τι θα πάθει η τουρκία στο τέλος

σχόλιο Γ.Θ : Η επιθετικότητα της τουρκίας θα είναι το τέλος της. Τα λόγια των προφητών ΔΕΝ είναι για να εφησυχαζόμαστε και να παραμένουμε αδρανείς και παθητικοί παρατηρητές.
Τα λόγια των προφητών είναι για να μας δίνουν Μετάνοια, Γενναιότητα, Αγωνιστικότητα και Πίστη στην βεβαία νίκη 
που έρχεται για την πονεμένη Πατρίδα μαςΤα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν στα αυτιά μας σαν να τα είπε μόλις σήμερα

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας», είχε προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία του φαίνεται να επιβεβαιώνεται σήμερα.

«Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν.

Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό», είχε πει ο Άγιος Παΐσιος.

Ο Άγιος Παΐσιος που κοιμήθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προφητείες του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις ειδήσεις του μέλλοντος.

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...