Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικές απoκαλύψεις στο Σπήλαιο της Γέννησης στη Βηθλεέμ. Βρέθηκαν κι άλλα Σπήλαια. Συνέντευξη Μητροπ. Μεσογαίας (βίντεο)


Ανάγκη για μελέτη και αποκατάσταση του Σπηλαίου.
Συγκλονιστική διαδρομή στο πέρασμα των αιώνων.ΘΕΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

“Πίσω από το Σπήλαιο της Γέννησης, υπάρχει ένα άλλο Σπήλαιο και από πίσω από αυτό βρέθηκε κι άλλο ένα Σπήλαιο μας αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ Νικόλαος μετά από μελέτες που έγιναν στον τόπο τη Γέννησης του Κυρίου, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Στρουμπάκο.

Ο Σεβασμιώτατος σε συνεργασία με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων προχωρά μέσω της Μητρόπολής του, σε μια εκτρατεία συγκέντρωσης κονδυλίων, ώστε να συνδράμει στις μελέτες και την αποκατάσταση του Σπηλαίου, στις οποίες επιθυμεί να προχωρήσει το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ουσιαστικά αναλαμβάνει την αποκατάσταση του έργου.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Συνέντευξη Δημήτρης Στρουμπάκος Κάμερα Ανδρέας Χαλκιόπουλος Μοντάζ Παναγιώτης ΠοδαρόπουλοςΜετά την αποκατάσταση της βασιλικής, την οποία πραγματοποίησε η Παλαιστινιακή Αρχή με χρήματα που έδωσαν οι ιδιοκτήτες της Παλαιστινιακής, Λιβανέζικης εταιρείας CCC company, Χούρι, το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο θέλει να κρατήσει στα χέρια του την αποκατάσταση του Σπηλαίου. Στην αποκατάσταση μάλιστα της Βασιλικής αποκαλύφθηκαν εκπληκτικά ψηφιδωτά του Ναού, τα οποία χρονολογούνται από την εποχή των Σταυροφοριών.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...