Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ξυπνήστε Έλληνες, απόγονοι των ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ήρθε η ώρα για αγώνα!


Αυτές είναι οι απόψεις αυτών που θεωρούν ότι έχουν το ηθικό πλεονέκτημα!
Αυτές είναι οι απόψεις αυτών που περιφρονεί και πολεμά 90 χρόνια περίπου ο Μίκης Θεοδωράκης. Αυτοί είναι οι φασίστες της πιο επικίνδυνης μορφής του φασισμού, οι αριστερόστροφοι!

Έχετε υπ΄ όψιν σας φίλοι μου ότι ο συγγραφέας, που μισεί τόσο την Εκκλησία μας και τους Ιερείς για τον αγώνα τους, του συγκεκριμένου άρθρου δεν φαίνεται να είναι αληθινό πρόσωπο! Είναι ένα από τα τρόλ που "δουλεύει" πυρετωδώς στα υπόγεια νεοκλασικού κτιρίου της Ηρώδου του Αττικού, και αμοίβεται αδρά από τους φόρους μας! Αυτούς ενοχλεί "το παπαδαριό"!¨ Όσο μισούν την Εκκλησία μισούν και την Ελλάδα! Είναι οι μισθωτοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!
Οσο όμως ενοχλούμε αυτούς, τόσο εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και θα εξακολουθούμε να μαχόμαστε μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας! Όχι στην θεωρία, οσονούπω και στην πράξη.

2 σχόλια:

 1. Έχουμε , όπως μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε , κάποιους πληρωμένους αριστερούς που θα θέλουν να διαλύσουν έσωθεν την Ελλάδα μας.Αυτές τις μέρες υπάρχει σίγουρα μία ομάδα εχθρών του Έθνους μας που υποβοηθούν τους χειροτερους εχθρούς του Ελληνισμού . Η κυβέρνηση ειναι ή τελείως ανίκανη να αντιληφθεί ή κάνει τα στραβά μάτια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ...ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ !!
  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ !!
  Καλλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...