Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Μόρφου Νεόφυτος: "Να έχουμε μέσα μας δέος για αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτά που έρχονται… Ζούμε χρόνους προφητικούς, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας… Έχουμε την Παναγία Μητέρα μας που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ…"

Οι Έλληνες πριν από την δόξα θα ζήσουμε τον Σταυρό. Ο Θεός να δώσει δύναμη στις υπόλοιπες χώρες για αυτά που θα ζήσουνε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε...


http://apantaortodoxias.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. 1Κάποιοι Γεροντες λένε πως η Κύπρος θα φάει "ραπισμα", "πως δεν θα γλιτώσει την αιματοχυσία", ενώ στην Ελλάδα "δεν θα ανοιξει ροθούνι". Η Παναγία να λυπηθεί την Κύπρο και όλον τον κόσμο! Δεν πληρώσαμεν τον Κανόνα μας με τόσα χρόνια προσφυγιας, τόσους αγνοούμενους, τόσο δάκρυ και αίμα! Οι προφητείες μας φέρνουν θλίψη και ανασφάλεια. Ο Χατζηφλουρέντζος από τη Μηλιά Αμμοχώστου είπε θα γυρίσουμε αλλά "τότε θα είναι η ταπείνωσή σας" Τι θέλει να πει! άραγε συμφωνεί κι αυτός με το ράπισμα και την αιματοχυσία της Κύπρου για πολλοστή φορά, πριν την τελική ελευθερία της;Γιατί και και εκτος "προφητειών" να το σκεφτεί κανείς, πώς είναι δυνατόν οι Τούρκοι να φύγουν χωρίς να ρίξουν μια βολή . Μεσα σ΄αυτές τις τρεις μέρες εκφοβισμού που λέει ο Πανασιολογιοτατος , πολύ αίμα μπορεί να χυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...