Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Αριστερά πληρώνει αδρά την Rothschild!

Βρέχει λεφτά για την Rothschild -Δείτε την απόφαση Χουλιαράκη [έγγραφα] - Τους δίνουν πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος του 2018 συν μπόνους!
Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκληθεί μεγάλος πολιτικός θόρυβος από το ξαφνικό και μυστικό, αρχικά, ταξίδι του πρωθυπουργού Τσίπρα στο Παρίσι.
Μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει το πρωθυπουργικό γραφείο είχε δηλώσει ότι το ταξίδι αυτό αφορούσε συνάντηση με αξιωματούχους της Rothschild με θέμα την ετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.
Μάλιστα και η ίδια η Rothschild είχε ανακοινώσει ότι «Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου 2017. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό».
Ενα χρόνο μετά, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης αποφάσισε την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία Παροχής εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και για τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!
Μάλιστα κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει άλλο 1,5 εκατ. € επιπλέον!
Επιπλέον 99.000 € θα πάρει η εταιρία από την δημοσίευση της απόφασης έως την 31/5/2018.

Δείτε την σχετική απόφαση Χουλιαράκη 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...