Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτη πρόκληση της ροζ συμμορίας

Όπως και στην τουρκοκρατία

Όσες και όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες, ότι οι ροζ συμμορίτες επιλέχθηκαν από τους παγκόσμιους νονούς για να φέρουν εις πέρας γρήγορα και αποτελεσματικά, το πείραμα της αντικατάστασης των Ελλήνων, από σλαβοαφροασιατικές μάζες, να πάνε τώρα να διαβάσουν τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για 8.000 περίπου διορισμούς σε δήμους.

Στα "προσόντα" των υποψηφίων που μοριοδοτούνται για την πρόσληψη, σημειώνεται και το θρήσκευμα.
Οι μουσουλμάνοι λοιπόν προηγούνται έναντι των Χριστιανών.
Ακριβώς όπως και στην τουρκοκρατία!

Μάλιστα κυρία μου γυρνάμε πίσω ολοταχώς στην εποχή του γενίτσαρου, του κατή, του σεϊζη, του αγά και των ραγιάδων.
Κι αυτό που γίνεται τώρα στις προσλήψεις των δήμων, δεν είναι παρά μία πρόβα τζενεράλε. Μια δοκιμή στις αντοχές των υπόδουλων πλέον ρωμιών, για το αν και το πόσο έχουν συνειδητοποιήσει, ότι μέρα με τη μέρα μετατρέπονται σε σκλάβους, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα..
Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προκηρύξεις, που θα αφορούν τις θέσεις/φιλέτα στο δημόσιο.
Ο μουσουλμάνος, ο "πρόσφυγας", ο αλβανοκογκολέζος, θα προηγείται του Έλληνα, είτε πρόκειται για διορισμούς σε σχολεία, είτε πρόκειται για διορισμούς σε υπουργεία και νοσοκομεία.
Είναι πολύ κοντά ο καιρός, όπου τα παιδιά των Ελλήνων θα βρίσκονται στο έλεος του Πακιστανού δασκάλου, του Σύρου δκαστή και του Αλβανού μπάτσου.
Ακριβώς όπως στην εποχή του Καζαντζακικού Χριστού, που "ξανασταυρώθηκε" για ένα τίποτα. Για αλλάξει απλά ο βούρδουλας του Αγά, με τα μνημόνια και τις πολυπολιτισμικές των καθεστωτικών κοτζαμπάσηδων.

Περιττό βέβαια να σου πω κυνηγημένε μου Έλληνα, ότι η λαθροεισβολή και στο δημόσιο, του τριτοκοσμικού αληταριού, που αποτελούν πλέον ανοιχτά τους πολίτες Α΄κατηγορίας στο υπόδουλο Γιουνανιστάν, δεν είναι παρά το κερασάκι στην τούρτα μιας προαναγγελθείσης γενοκτονίας, που ήδη έχει εξοντώσει τη συλλογική βούληση των ελληνόφωνων μαζών, για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Έχουν προηγηθεί:
- τα σκανδαλώδη προνόμια που προσφέρονται στους λαθρέποικους [στέγη, ασφάλεια, τροφή, επιδόματα, ρεύμα, νερό, ίντερνετ κ.λπ.] ενώ ο Έλληνας παρακαλαει για ένα πιάτο φακές στα συσσίτια των δημαρχαίων και των μητροπολιτών...
- η κατατρομοκράτηση του Έλληνα με τους αντιρατσιστικούς νόμους και τη δουλοπρέπεια μπατσων και δικαστών, που τον μεταχειρίζονται ως πολίτη-σκουπίδι, απέναντι στον προνομιούχο λαθροεισβολέα
- ο καταεξευτελισμός των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, που υποβαθμίζεται διαρκώς το αξιόμαχο τους, αφού πρώτα μετατράπηκαν σε λεκανοπλύστρες των λαθρομεταναστών
- η πρωτοφανής επίθεση στο μυαλό και στην ψυχή του Έλληνα από τους καθεστωτικούς μηχανικούς των ψυχών και τα τηλεπαπαγαλακια των πολιτικων συμμοριων
- η πλήρης απαξίωση των συμβόλων της Ελληνικής συλλογικής συνείδησης, η χυδαιοποιηση της τεχνης, η εξαφανιση των συλλογικων ταυτοτητων ακομα και αυτης του φυλου, ο ευνουχισμος της γλωσσας και προπαντος η ληθη της Ιστοριας.
- Το κλίμα τρόμου και υποτέλειας που αναλαμβάνουν εργολαβικά να δημιουργήσουν στις μάζες τα ταγματα εφόδου του καθεστώτος, οι άπλυτοι, οι ρουβίκοι και οι 17νοέμβρηδες.

Και τώρα έρχεται ως φυσικό επακόλουθο, σ αυτη τη γιγαντιαια επιχείρηση γενοκτονίας ο παραμερισμός του Έλληνα από την τεμπελίστικη εδέμ του δημοσίου και η άλωση της από την Ε΄φάλαγγα του Ισλαμ και το πανταχού παρόν αλβαναριό.

Και μην φανταστειτε οτι για την διεκπεραίωση του σχεδίου της γενοκτονίας των Ελλήνων και της αντικαταστασης τους απο σλαβοαφροασιατικες μαζες, ένοχοι είναι μοναχα οι ροζ συμμοριτες.
Απλώς αυτοί μπορουν και περνάνε τα πιο αντιλαϊκά, ανθελληνικά, αντιεργατικά, αντιανθρώπινα μέτρα, εξαθλιώνοντας κάθε μέρα και περισσότερο τους δυστυχείς γραικύλους, ενώ οι γαλάζιοι συμμορίτες δεν θα ήσαν ικανοί να περάσουν ούτε τα μισά από όσα φόρτωσε στο πόπολο ο εντεταλμένος των παγκόσμιων νονών.
Αν και όταν όμως κλατάρουν οι αριστεροί γενίτσαροι και οι παγκόσμιοι αγάδες αποφασίσουν την αλλαγή τοποτηρητών, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι μητσοτακοκαραμανλήδες θα κάμουν τα ίδια και χειρότερα.
Εξόν και αν νομίζετε, ότι στον καιρό του Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς, είχε διαφορά αν ο κοτζάμπασης του χωριού σας ονομάζονταν Κούλης ή Αλέξης.

Γι αυτό μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Και οι καραμανλήδες και οι λεβέντηδες και οι κουληδες και οι φώφες δουλεύουνε για τον λαθρέποικο και για τον πεμπτοφαλαγγίτη του ισλαμ. Όπως δούλευαν για τον παντισάχ πασών των γκιαούρηδων οι σεϊζηδες, κάποιοι προοδευτικοί Αριστεροδεσποτάδες, οι κοτζαμάσηδες και οι φοροεισπραχτορες των Οθωμανών.
Ακριβώς δηλαδή όπως στον καιρό της τουρκοκρατίας.

Η οποία τουρκοκρατία φυσικά δεν καταλύθηκε με χαριτωμενιές, με κλανιές ή με ψήφους...
Και ο νοων νοειτω...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...