Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σε τρόμο οι τρομοκράτες μαριονέτες της Δύσης στην Συρία ζητούν ανακωχή


Η χρήση αντιαρματικών πυραύλων BGM71 Tow από την ομάδα Faylak Arrahmane, μια από τις τρομοκρατικές ομάδες εδραιωμένες στην ανατολική Γκούτα, κατά των αρμάτων μάχης και των τεθωρακισμένων οχημάτων του συριακού στρατού αποκαλύπτει ότι η Ουάσιγκτον μπόρεσε να προμηθεύσει τους τρομοκράτες του τελευταίου πολιορκημένου θύλακα ανταρτών κοντά στη Δαμασκό με αντιαρματικά όπλα και ότι τα διεθνή αιτήματα που απαιτούν κατάπαυση του πυρός ή ανακωχή στην Ανατολική Γκούτα δεν σκοπεύουν τον κατευνασμό, αλλά μια ανάπαυλα για να ενισχύσουν και να αναδιοργανώσουν τη λογιστική των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Να το πούμε καταρχάς, η Δαμασκός δεν θέλει να ακούσει πλέον για καμία ανακωχή με τους αιμοδιψούς φωτισμένους εδραιωμένους στη Γκούτα αν και οι Ρώσοι φαίνονται διατεθειμένοι να ενδώσουν στις διεθνείς πιέσεις.
Στην πραγματικότητα, ούτε η Μόσχα η οποία μόλις έστειλε νέα όπλα στη Συρία- δύοSukhoi Su-57 πέταξαν μεγαλοπρεπώς πάνω από τη Δαμασκό τη στιγμή που το 62ο συριακό θωρακισμένο σύνταγμα κατευθυνόταν προς τη Γκούτα – ούτε η Τεχεράνη δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να θέσουν τέρμα στο τρομοκρατικό θύλακα κοντά στην πρωτεύουσα της Συρίας και να αποκατασταθεί μια στρατηγική συνέχεια από τη Δαμασκό μέχρι τα Υψώματα του Γκολάν.

Παρά τις αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς των τρομοκρατικών αμυντικών θέσεων και οχυρώσεων στο εσωτερικό της ανατολικής Γκούτα, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανανέωσαν για άλλη μια φορά την προσφορά τους για την εκκένωση των αμάχων έξω από το πολιορκημένο θύλακα. Κατηγορηματική απόρριψη των τρομοκρατικών ορδών που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες και ως προπαγανδιστικό στοιχείο «θυματοποίησης» στα μάτια της παγκόσμιας γνώμης.

Η τρομοκρατική οργάνωση, γνωστή ως «λευκά κράνη», που παρουσιάζεται ως δύναμη πολιτικής άμυνας, στην πραγματικότητα ένας κλάδος της βρετανικής Mi6, κατόρθωσε να εισάγει εκατοντάδες μάσκες αερίων και βιομηχανικές χημικές ουσίες στη Γκούτα με σκοπό τη προπαγάνδα. Αλλά αυτή τη φορά, η Δαμασκός αδιαφορεί. Σουνιτικές φυλετικές δυνάμεις, τρομεροί πολεμιστές από την αγροτική Συρία, κατευθύνονται κατευθείαν προς τη Γκούτα.

Η συμμαχία των συριακών σουνιτικών δυνάμεων με τις κυβερνητικές δυνάμεις αποσυναρμολογεί ή μάλλον μεταβάλλει σε σκόνη ολόκληρη την αραβική και δυτική προπαγάνδα για μια υποτιθέμενη θρησκευτική σύγκρουση στη Συρία μεταξύ ενός αλαουϊτικού καθεστώτος (κοντά στους σιίτες) και μιας σουνιτικής πλειοψηφίας.
Κάθε εκεχειρία, οι τρομοκράτες την εκμεταλλεύτηκαν είτε για να αποσυρθούν είτε να λάβουν όπλα από το εξωτερικό, ισχυρίζονται οι Σύροι στρατιωτικοί
.
Τέλος, η εκπληκτική εμφάνιση του τελευταίου μαχητικού stealth πέμπτης γενιάς που ειδικεύεται στην αεροπορική υπεροχή και την επίθεση, το Sukhoi Su-57, εμφανώς λειτουργικό, στον συριακό ουρανό αποτελεί ένα σαφές και καθαρό μήνυμα από τη Συρία προς τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τους τρομοκράτες στη Συρία, αν και ποτέ αποφασίσουν να έρθουν άμεσα σε βοήθεια στις τρομοκρατικές ορδές της Γκούτα.

Οι περιφερειακοί παρατηρητές είχαν δίκιο να είναι επιφυλακτικοί και να ισχυρίζονται ότι κανείς δεν ξέρει τι έχουν αναπτύξει ή θα αναπτύσσουν οι Ρώσοι στη Συρία.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...