Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Οι δυτικοί απέτυχαν να παγιδεύσουν τη Ρωσία

east-west-soccer-fans1
Γράφει ο Απόστολος Παπαδημητρίου

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, για το οποίο επαίρεται περισσότερο από κάθε τι άλλο ο δυτικός άνθρωπος είναι ο ορθολογισμός του!
Προβάλλει αυτόν ευκαίρως ακαίρως σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο ιδανικό της ελευθερίας, την αξία της οποίας επίσης επαίρεται ότι αυτός πρώτος διείδε και της οποίας υπερασπιστής αυτοπροβάλλεται σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Κατά τον δυτικό άνθρωπο οι μέτοχοι σε άλλους πολιτισμούς, τους οποίους θεωρεί κατώτερους του δικού του, υπολείπονται σαφώς κατά τον τρόπο της σκέψης ως δουλωμένοι σε πλήθος ανορθολογικών προλήψεων και δεισιδαιμονιών! Ο δικός τους Χάντινγκτον (είναι δικός τους ένας Εβραίος σιωνιστής ή αυτοί είναι υποχείριά του σιωνισμού;) είχε επισημάνει (1993) τις πολιτιστικές ζώνες του πλανήτη και κολάκευε αμέτρως τους δυτικούς. Όντες αλαζόνες εκείνοι πρόβαλαν κατά κόρο τα φληναφήματα εκείνου και απαξίωσαν να εκτιμήσουν τους άλλους πολιτισμούς αλλά και τους λαούς, φορείς αυτών. Δεν διακηρύσσουν βέβαια οι δυτικοί, πλην όμως είναι εμφανέστατο ότι τον «ορθολογισμό» τους έχουν θεμελιώσει στην άρνηση του Θεού, την πίστη στον οποίο πλείστοι όσοι φιλόσοφοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και πολιτικοί τους έχουν χαρακτηρίσει ως ύψιστη δεισιδαιμονία. Αγνοούν εθελοτυφλούντες τη ρήση του Ντοστογιέφσκι: «Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται»! Έτσι όχι απλώς έχουν διαπράξει τα πλέον άγρια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά παραμένουν αμετανόητοι και επιμένουν να σχεδιάζουν και να διαπράττουν και άλλα.
Είναι πλέον εμφανέστατο ότι από καιρό έχουν σχεδιάσει και θέσει σε εφαρμογή προκλήσεις κατά της Ρωσίας, προκειμένου να την αποδυναμώσουν ή να την εξαναγκάσουν να επιτεθεί, ώστε, στη συνέχεια, να την πυροβολήσουν ως υπερασπιστές της ελευθερίας, της ειρήνης και της διεθνούς τάξεως! Το πρώτο επέτυχαν κατά τρόπο άκρως εντυπωσιακό, όταν στην εξουσία της Ρωσίας ανήλθε ο Γέλτσιν, οπότε εκποίησε τον πλούτο της χώρας στο αδηφάγο κεφάλαιο. Θα είχαν οριστικά απαλλαγεί από τον οχληρό και «ανορθολογικό» αντίπαλό τους, αν τον Γέλτσιν δεν διαδεχόταν ο Πούτιν. Η απρόβλεπτη τροπή των πραγμάτων στη Ρωσία ενίσχυσε τη γαιοστρατηγική σημασία ενός «ανορθολογικού» «συμμάχου» της Δύσης, της Τουρκίας, στην οποία ανέθεσαν να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο μεταξύ των τουρκογενών λαών από τη Μικρά Ασία ως την Κίνα. Οι ηγέτες της, υποτελείς στη Δύση από την εποχή που αυτή αποκαλούσε την αυτοκρατορία τους ως τον μεγάλο ασθενή, καυχήθηκαν ότι θα μπορούσαν να επανασυστήσουν αυτήν. Δεν επέτυχαν σημαντικά πράγματα στη Σιβηρία, όμως στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια το όνειρό τους, με την αμέριστη συμπαράσταση των ορθολογικών δυτικών, παραμένει ζωντανό! Οι δυτικοί ανέθεσαν στην Τουρκία να διαδραματίσει στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή το ρόλο του πολεμίου του Ισραήλ, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια των ιστορικά εχθρικών προς τους κατακτητές τους Αράβων. Στη συνέχεια σχεδίασαν να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμάχη μεταξύ σουνιτών και σιιτών, προκειμένου να πλήξουν αδαπάνως το μισητό Ιράν. Τα αρχικά σχέδια δεν ευοδώθηκαν και έτσι έθεσαν σε εφαρμογή νέα. Η Τουρκία πρωταγωνιστεί στο έγκλημα σε βάρος των λαών της Συρίας και του Ιράκ: Προσφέρει μαχητές (εκτιμάται ότι το 20% των τζιχαντιστών είναι Τούρκοι), δια του εδάφους της εφοδιάζονται αυτοί με όπλα, περιθάλπει τους τραυματίες τζιχαντιστές, βομβαρδίζει τελευταία τους Κούρδους της Συρίας και, τέλος, διακινεί το ληστεμένο από τους τζιχαντιστές πετρέλαιο. Τα κατήγγειλε αυτά πρόσφατα ο Πούτιν και ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, αν αποδειχθούν βάσιμες οι κατηγορίες. Αλλά τα διεθνή δικαστήρια οι δυτικοί τα έχουν στήσει για να δικάζουν Σέρβους, τους οποίους σφυροκόπησαν ανηλεώς, όχι Τούρκους. Υπάρχουν όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης πολλοί, που πιστεύουν ότι ο Πούτιν ψεύδεται;
Οι δυτικοί απέτυχαν να παγιδεύσουν τη Ρωσία με την εγκατάσταση βαλιστικών πυραύλων στο ευρωπαϊκό έδαφος, την πρόκληση στη Οσσετία και την αναταραχή στην Ουκρανία («πορτοκαλί επανάσταση», ανατροπή προέδρου). Μάλιστα η «αρκούδα» βγήκε από την αντιπαράθεση ισχυρότερη. Πύραυλοι δεν εγκαταστάθηκαν, η Γεωργία αναδιπλώθηκε και η Κριμαία επανήλθε στον ρωσικό κορμό, από τον οποίο την είχε αποσπάσει ο Στάλιν (1946). Πρόσφατα οι δυτικοί αποδέχθηκαν τη σύμπραξη της Ρωσίας για την καταπολέμηση των ανεξέλεγκτων πλέον τζιχαντιστών στήνοντας νέα παγίδα. Θυμίζει η σύμπραξη το ανάλογο της συμμαχίας των δυτικών δυνάμεων με την ΕΣΣΔ, αν και τότε αναμφισβήτητα όλοι πολέμησαν εναντίον του Άξονα, ενώ τώρα κάποιοι απλώς εκτοξεύουν απειλές προς χαϊδεμένα παιδιά τους! Ασφαλώς και είχαν δώσει εντολή οι δυτικοί να είναι η αεροπορία της Τουρκίας σε πλήρη ετοιμότητα, διαφορετικά δεν θα κατάφερναν να καταρρίψουν το ρωσικό αεροπλάνο. Η Ρωσία αγρίεψε, έσπευσαν όμως σύσσωμοι οι δυτικοί «ορθολογιστές» να δικαιώσουν την Τουρκία αναμένοντες να δώσει, επί τέλους, αφορμή η «αρκούδα» να της επιτεθούν. Πάλι απέτυχαν, όμως μικρή παραμένει αμφιβολία ότι έχουμε εισέλθει για τα καλά σε νέο κύκλο «ψυχρού πολέμου» με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Ο Ολλάντ, εκπρόσωπος του πληγωμένου από τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι λαού, που καυχάται για τη θεμελίωση του ορθολογισμού, επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μόσχα. Ασφαλώς θα άκουσε από τον Πούτιν όλες τις σε βάρος της Τουρκίας κατηγορίες, τις οποίες παραθέσαμε. Ασφαλώς δεν τις αγνοούσε και ίσως εκεί να συμφώνησε, ολισθαίνων «ανορθολογικά», με τις θέσεις του Ρώσου προέδρου. Επανακάμπτων όμως στο Παρίσι επανηύρε τον «ορθολογισμό» του! Έτσι έσπευσε και αυτός να συνταχθεί με τους δικαιώσαντες για το εγχείρημά της την Τουρκία!
Οι «ορθολογικοί» δυτικοί δείχνουν απροκάλυπτα ότι ενδιαφέρονται πρωτίστως να αφανίσουν εκείνους, που επιμένουν να ορθώνουν το ανάστημά τους και να μην αναγνωρίζουν την πλανητική τους ισχύ. Βέβαια ούτε λόγος για το ότι είναι δούλοι οι ίδιοι στο παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο, το οποίο ελέγχεται ασφυκτικά από τον σιωνισμό. Οι ορθόδοξοι λαοί είναι πρώτιστος στόχος, τους μουσουλμάνους εξακολουθούν να υποτιμούν κατά τρόπο άκρως ανορθολογικό. Όμως οι μουσουλμάνοι έχουν ιστορική μνήμη, την οποία ακόμη και εμείς, οι ρέποντες προς τον δυτικό «ορθολογισμό», πράττουμε τα πάντα, για να απωλέσουμε. Θυμούνται λοιπόν ότι οι δυτικοί διέπραξαν πλήθος εγκλημάτων σε βάρος τους ως σταυροφόροι, αποικιοκράτες, νεοαποικιοκράτες και πρόξενοι πληθώρας αναστατώσεων και πολεμικών συρράξεων.
Οι «ορθολογιστές» δυτικοί έκλεισαν τα σύνορά τους στους πρόσφυγες και μετανάστες, θύματά τους, κατηγορώντας μάλιστα την Ελλάδα για ανεπαρκή έλεγχο των θαλασσίων συνόρων της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πλήθος αποκλήρων θα εγκλωβιστεί στη Βαλκανική, στην οποία δεν θα πάψουν να καταφθάνουν, καθώς την Τουρκία άμειψαν πρόσφατα, για το «ανθρωπιστικό» της έργο με το ποσόν των 3 δις €. Έτσι σκοτεινοί κύκλοι απεργάζονται την αλλοίωση τόσο εθνολογική, όσο και θρησκευτική των ορθοδόξων λαών της Βαλκανικής και ιδίως του ελληνικού. Και ενώ αυτά συμβαίνουν, η χώρα μας κοιμάται μακαρίως, ενώ πολλοί από μας «ορθολογικά» σκεπτόμενοι, κατά τα δυτικά πρότυπα, αποκαλούμε ακόμη τους δυτικούς «φωτιστές», «φίλους», «συμμάχους» και «εταίρους»!
Ρωμαιοκαθολικός Γάλλος ιερέας της Λυώνος τόλμησε πρόσφατα να εστιάσει την προσοχή σε αποσιωπηθέν στοιχείο του κέντρου Μπατακλάν, όπου οι τζιχαντιστές προξένησαν τον θάνατο 89 νεαρών προσώπων. Επισήμανε την επήρεια της σατανολατρείας και, συνεπώς, την κατακρήμνιση του «ορθολογισμού» στις εκδηλώσεις του χώρου. Πλήθος οι επιτιθέντες εναντίον του, ίσως μεταξύ αυτών και ο καρδινάλιος, που διαδήλωνε στο Παρίσι πίσω από το σύνθημα «είμαστε όλοι Charlie». Ο ιερέας ετέθη σε διαθεσιμότητα, για να δειχθεί ότι και το Βατικανό έχει, επί τέλους, υιοθετήσει την «ελευθερία» του «διαφωτισμού»!
Κάποιοι φιλόσοφοι κατά τον 20ο αιώνα τόνισαν ότι ο άνθρωπος είναι παράλογος. Το αποκρούομε κατηγορηματικά! Ο δυτικός άνθρωπος δεν είναι παράλογος, είναι εμπαθής, χωρίς Θεό. Και χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται!
«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

http://www.antibaro.gr/article/13977

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...