Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...

 σχόλιο Λευκή : Παραθεωρήσαμε τήν προτροπή τού Αγίου Διδάχου καί Φωτιστού τού Γένους, Κοσμά τού Αιτωλού ο οποίος έλεγε: ψυχή καί Χριστός μάς χρειάζεται, αυτά τα δύο να μήν χάσουμε.
Εμείς οι συγχρονοι Έλληνες στήν πλειονοτητά μας, τα παραδώσαμε και τα δύο "τοίς κυσί".
Άς ευχόμαστε, μέρες πού είναι, να μάς χαρίσει ό Θεός μετάνοια στερεά καί βεβαία. Αμήν, γένοιτο.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΟΥΝ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ TOY ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. 

Ανώνυμος
Από το forum του Έκτακτου Παραρτήματος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...