Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Το τέλος αυτών που πριν λίγο καιρό έβριζαν από την εκπομπή τους την Εκκλησία

Τέλος και επίσημα πλέον τα Καλημερούδια από το πρόγραμμα του Μεγάλου Βοθροκάναλου

- Αυτοί ήταν που πριν λίγο καιρό έβριζαν από την εκπομπή τους την Εκκλησία και τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων.

Τιμωρία Θεού; Μπορεί και όχι! αλλά μάλλον τιμωρία των άθεων μηδενιστών προαγωγών τους που πλήρωσαν τους άθεους μηδενιστές υπαλλήλους τους με
τις αντίστοιχες μηδενικές(!) απολαβές των ιδεοαντιλήψεων τους! Δεν πρέπει να έχουν παράπονο! Πληρώθηκαν όπως τους άξιζαν!
Οι "ιδεολόγοι" που μιλούσαν δήθεν "αποδεδειγμένα" γιά καλά στημένη μπίζνα, σίγουρα φάνηκε σε όλους ότι μιλούσαν τελικώς ΜΟΝΟ γιά τους εαυτούς τους και τις δικές τους εγκληματικές δραστηριότητες των συντελεστών της εκπομπής (ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία αποδεδειγμένα και πριν λίγες ημέρες αναγράφτηκε, στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ! ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ !) τελικώς αποδείχτηκε ότι οι συντελεστές του "καλημερούδια (ζώα)" όταν απλά γιά λίγο τους έκοψαν το μισθό σε αυτό τον τεμπέλικο ψευτοχαβαλέ ΜΟΝΟ που κάνανε χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στους τηλεθεατές, έδειξαν τι ακριβώς είναι, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και έφυγαν και οι ιδεοληψίες και αυτοί μαζί !

Άντε και "καληνυχτούδια" στους κομπλεξικούς και σε κανένα δεν θα λείψετε!


http://www.newsnowgr.com/article/925411/telos-kai-episima-pleon-ta-kalimeroudia-apo-to-programma-tou-megalou-kanaliou.html


Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό στους τηλεοπτικούς συντάκτες από τη Διεύθυνση Προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού που θέτει και επίσημα εκτός ροής από την επόμενη εβδομάδα τα Καλημερούδια»!

Η εξέλιξη αυτή δεν αποτέλεσε βέβαια έκπληξη αφού ήταν γνωστό πως οι συντελεστές της εκπομπής είχαν δώσει διορία για να πληρωθούν μέχρι τη Μεγ. Τετάρτη. Χρήματα όμως δεν υπάρχουν και έτσι από την Τρίτη του Πάσχα, στη θέση της Ντορέττας και της παρέας της θα βλέπουμε σε -πολλοστή- επανάληψη τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».

Σήμερα τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Mega, διογκώνονται ολοένα και περισσότερο ιδιαίτερα μετά την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων από τις Τράπεζες.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...