Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία έριξε "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB: 600 νεκροί ισλαμιστές στη Deir Ez-Zor - Κάηκαν ζωντανοί στη Ράκκα (φωτο, vid)

ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ

H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί! Ταυτόχρονα ρωσικές ειδικές δυνάμεις κυνηγούν Τούρκους και Τουρκμένους στα βουνά κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας ενώ οι ισλαμιστές στη Ράκκα καήκαν ζωντανοί: Βομβαρδίστηκαν με εμπρηστικές βόμβες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί FOAB εναντίων ισλαμιστών τρομοκρατών: όπως θα δείτε και εδώ την ίδια τύχη είχανε και οι ισλαμιστές του "Εμιράτου του Καυκάσου"
Εντύπωση είχε προκαλέσει η αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας πριν λίγες ημέρες ότι με ένα πύραυλο εξολοθρεύτηκαν 600 ισλαμιστές. Το βίντεο έρχεται τώρα στη δημοσιότητα με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο συριακός Στρατός μάζευε τα πτώματα των ισλαμιστών γύρω από την περίμετρο του αεροδρομίου μετά το χτύπημα.
"H Ρωσία εξαπέλυσε πυραύλους cruise εναντίον θέσεων του ISIS στη Συρία από πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο και στην Κασπία Θάλασσα, μόνο ένας πύραυλος σκότωσε 600 τρομοκράτες στην Deir Ezzor" είχε πει ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού.
"Στις 20 Νοεμβρίου, πολεμικά πλοία από την Κασπία Θάλασσα εκτόξευσαν 18 πυραύλους cruise σε επτά στόχους τρομοκρατών σε Ράκκα, Ιντλίμπ και Χαλέπι. 'Όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν" είπε ο Σ.Σοιγκού σε αναφορά του προς τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
H ρωσική Αεροπορία όπως σας είχαμε ανακοινώσει φαίνεται ότι  έκανε χρήση του "πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα.
H FOAB είναι είναι ένα ρωσικό θερμοβαρικό υπερόπλο, τέσσερις φορές πιο ισχυρό από την αμερικανική GBU-43/B και αποτελεί το πιο ισχυρό συμβατικό μη πυρηνικό όπλο το οποίο δοκιμάστικε επιτυχώς στις 11 Σεπτεμβρίου του 2007.
Στο ρωσικό οπλοστάσιο αντικαθιστά πλέον τα τακτικά πυρηνικά όπλα.
Είναι το ισοδύνομο 44 τόνων ΤΝΤ και χρησιμοποιεί 7 τόνους νέου τύπου υψηλής εκρηκτικότητας. Η έκρηξη και η πίεση του κύματος έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με τακτικό πυρηνικό όπλο (ακτίνα κύματος 300 μέτρα).
Στη DeirEzZor μετά το χτύπημα ο συριακός Στρατός καθαρίζει την περίμετρο του στρατιωτικού αεροδρομίου από πτώματα ισλαμιστών.
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink



http://www.triklopodia.gr/216729-2/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...