Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τα πρώτα αντίποινα – Ο Πούτιν σφαγιάζει δίχως έλεος Τούρκους τζιχαντιστές στη Συρία!

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία δεν χρειάζεται να επιτεθεί στην Τουρκία απευθείας για να πάρει εκδίκηση,
γράφει το λιβανέζικο σάιτ Al Masdar News.
Έχει ήδη ξεκινήσει τα αντίποινα σφυροκοπώντας ανηλεώς τους Τουρκμένους και τους Τούρκους τζιχαντιστές – ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους στις θέσεις τους στα όρη Τουρκμέν (Τζαμπάλ Αλ Τουρκμέν), στα Κουρδικά όρη (Τζαμπάλ Αλ Ακράντ) και στα Όρη του Προφήτη Ιωνά (Τζαμπάλ Ναμπί Γουνίς) στα βόρεια της επαρχίας Λαττάκειας, εκεί που καταρρίφθηκε την Τρίτη το ρωσικό μαχητικό αεροπλάνο.
Σύμφωνα με πολεμικές ανταποκρίσεις από τοπικές πηγές στη βόρεια Λαττάκεια, ρωσικά μαχητικά SU-24 και ελικόπτερα MI-24 έχουν εξαπολύσει μέχρι στιγμής, από το πρωί της Τετάρτης, 30 βομβαρδισμούς στα προαναφερθέντα όρη, ακολουθώντας τα «ίχνη» των Ρώσων πιλότων στην περιοχή, επιδιώκοντας να εξοντώσουν όλους τους Τουρκμένους τζιχαντιστές και τους εθελοντές Τούρκους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους που βρίσκονται εκεί, και την Τρίτη πυροβολούσαν τους πιλότους ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτα, σκοτώνοντας τον έναν.
Επίσης, οι Ρώσοι πιλότοι έχουν πάρει το πράσινο φως να απαντήσουν με πολεμικά πυρά σε κάθε πρόκληση από την άλλη πλευρά των συνόρων. Δηλαδή, εάν αυτή τη φορά οι Τούρκοι τολμήσουν το παραμικρό, οι Ρώσοι θα τους χτυπήσουν.

tribune

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...