Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι Νατοϊκοί το έκαναν οι Ρώσοι…Βαρυσήμαντη δήλωση Υπέρ της Ελλάδος για τις Παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Russian and Greek Foreign Ministers meeting 
σχόλιο Γ.Θ : Ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος θα ξεκινήσει, όταν οι τούρκοι θα εισβάλουν στα νησιά του Αιγαίου, είχε πει ο αγαπημένος μας Γέροντας.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι ποια η σχέση της Ρωσίας στο Αιγαίο.
Η παρακάτω εξέλιξη, αν αξιοποιηθεί σωστά από τον Υπουργό Εξωτερικών ή από κάποια μελλοντική πατριωτική κυβέρνηση, μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα αυτό καθώς και την αφορμή οι Ρώσοι να απαντήσουν στο ρυπαρό τουρκικό γένος με το ίδιο νόμισμα σε κάποια μελλοντική παραβίαση στο Αιγαίο καταρρίπτοντας μερικά τουρκικά f16.



Αυτό που χρόνια τώρα αρνούνται να το κάνουν οι Νατοϊκοί  φίλοι και Σύμμαχοί μας το έκαναν με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας  Λαβρόφ κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Έλληνα ομόλογό του  Ν.Κοτζιά όταν ο τελευταίος του διαβίβασε τα συλλυπητήρια  του για τον θάνατο του Ρώσου Χειριστού του Μαχητικού SU-24!
541

O Ρώσος Υπουργός έκανε λόγο οτι η Ελλάδα είναι η μόνη Χώρα που καταλαβαίνει το Προβοκατόρικο και Σκοτεινό Ρόλο της Τουρκίας που καθημερινά και για πολλά χρόνια δέχεται τις Προκλητικές Τουρκικές Παραβιάσεις με Οπλισμένα Μαχητικά και Οπλισμένα Πολεμικά Σκάφη!
Η Βαρυσήμαντη αυτή Δήλωση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους συμμάχους μας που αν και έχουν εικόνα από τις Καθημερινές Παραβιάσεις και υπερπτήσεις  Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών δεν έκαναν ποτέ δήλωση ,έστω ότι έχουμε δίκιο…αντίθετα πάντα συνιστούσαν αυτοσυγκράτηση αν γνώριζαν απο πρώτο χέρι ποιοι και πότε προκαλούν !
Τώρα μένει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στην Διπλωματία μας να εκμεταλευτούμε την Θετικότατη δήλωση του Ρώσου Υπουργού που μιλάει πάντα εκ μέρους του Προέδρου Πούτιν

http://veteranos.gr/afto-pou-den-ekanan-pote-natoiki-ekanan-rosi-varisimanti-dilosi-iper-tis-ellados-gia-tis-paraviasis-sto-egeo/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...