Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ πυροδοτήσει πραγματικά ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΜΗΟ;

του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα.
 
ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ πυροδοτήσει πραγματικά ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΜΗΟ;

Μήπως οι  ανοιξιάτικες επαγγελίες του πρωθυπουργεύοντος? Οι γνωματεύσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης? Η αφρόκρεμα των υπολοίπων πολιτικών  οδοντόπαστων?
Η φιλευσπλαχνία του ΔΝΤ και της  ΕΕ? Το Ξανθό γένος η οι  κίτρινοι ευγενικοί επενδυτές της  άπω  ανατολής? Οι επιχορηγούμενες πλουσιοπάροχα μέχρι πρόσφατα ΜΚΟ? Οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών  με κούρεμα γουλί που είναι και της μόδας? Η μέχρις αηδίας ακηδία των πνευματικών ταγών μας? Μήπως βρέ  παιδιά ξέχασα κανέναν άλλον περισπούδαστο από αυτούς που καθεύδουν μέσα στον ονειρικό εφησυχασμό τους?
Ναι ξέχασα εσένα και εμένα και τον άλλον, τον παραδιπλανό φίλο και ανυποψίαστο που συμμετείχαμε στο φαγοπότι των οικονομικών πακέτων , μόνο με την φαντασία και δίχως να βάλουμε μπουκία στο στόμα  γιατί τόσα χρόνια και ευτυχώς δεν είμασθαν συνδαιτημόνες, αλλά άβουλοι χειροκροτητές  των  καλοφαγάδων της μεταπολίτευσης. Αφού μας πέταξαν τα ψίχουλα και τα αποφάγια της ακολασίας τους σηκώθηκαν από την τράπεζα της παρανομίας και έστειλαν τους λογαριασμούς κατευθείαν σε εμάς γιατί  ισχυρίζονται ότι δια της δημοκρατικής ψήφου μας τους δώσαμε εξουσιοδότηση και απεριόριστο όριο στην λαίμαργη βουλιμία τους!! Ας μην ντραπούμε και να πούμε περαστικά μας.
Άλλωστε τι σημαίνει περαστικά μας, σημαίνει καλό πέρασμα , καλή διάβαση, σημαίνει  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Αυτό το ΠΑΣΧΑ θα είναι το σωφρονέστερο  ΠΑΣΧΑ  του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την σύσταση του Νεοελληνίκου  Κράτους γιατί οι ταλαιπωρημένες ζωές μας  εκ των πραγμάτων ξυπνάνε από τον εφιάλτη της φαραωνικής καταδυνάστευσης και πρέπει  επιτέλους να τολμήσουν να περάσουν  την θάλασσα της ταραχής και της εξαθλίωσης για να σωθούνε από τα στρατεύματα των τοκογλύφων που μας έχουν πάρει από κατόπιν.
Ποιος θα ηγηθεί? Υπάρχει  Μωυσής για να διατέμνει την Ερυθρά Θάλασσα? ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ . Κάποτε βγήκε ένας ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το ηρωικό Καστελλόριζο και μας υποσχέθηκε ότι θα μας περάσει άβρεκτους από τις τοκογλυφικές θάλασσες  αρκεί να μπαρκάρουμε στην γαλέρα του ΔΝΤ και της ΕΕ  και από τότε γεννήκαμε  σκλάβοι της παγκόσμιας φαραωνικής διακυβέρνησης.
Αδέλφια , τα ψέματα τελείωσαν για όλους αυτούς και ήδη ο ουρανός ψεκάζει τους ψεκαστές μας με τα δικά του πνευματικά  φάρμακα  μέχρι να τους αποτελειώσει συντριπτικά. Τα άνομα σχέδια τους γεννήκανε δίχως να το γνωρίζουν  υποχείρια της ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.
Φέτος το ΠΑΣΧΑ δεν θα πάρουμε το ραβδί του Μωυσή, αλλά ο καθένας θα σηκώσει τον δικό του προσωπικό ΣΤΑΥΡΟ και θα εισέλθουμε στις Εκκλησιές μας για να περιβάλουμε σεβαστικά και ικετευτικά τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ της Μεγάλης Πέμπτης, να τον παρακαλέσουμε  ΠΡΩΤΟΣ  να εισέλθει και να διατέμνει την φοβερή θάλασσα των Παθών του Έθνους μας αλλά και ολάκερης της ανθρωπότητας για να περάσουμε με ασφάλεια και να συντρίψουμε τις χειροπέδες της τυραννίας που μας φορούν ήδη.
Αν επάνω στο προσωπικό ΣΤΑΥΡΟ μας προσκολλήσουμε και την ειλικρινή μετάνοια , τότε βιωματικά θα μας χαρισθεί το γεγονός της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ως το  πλέον κορυφαίο γεγονός της ύπαρξης μας.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο !!! αν σαν βασανισμένος λαός προστρέξουμε με πόνο και αγκαλιάσουμε τους άχραντους πόδες του ΚΥΡΙΟΥ, πιστεύω ταπεινά ότι θα μας κάνει την ΧΑΡΗ το φετινό ΑΓΙΟ ΦΩΣ το απτόμενο εκ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ να πυροδοτήσει την ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ μας για να διεκδικήσουμε τις αλήθειες που μας έκρυψαν οι σύγχρονοι Φαρισαίοι και να βιώσουμε την πραγματική έννοια της Ελευθερίας. Μπορεί το παραπάνω να ακούγεται σαν ευχή και μακάρι να γίνει. Όμως αυτό που σίγουρα θα γίνει είναι ότι το ΑΓΙΟ ΦΩΣ  σε αυτούς τους καιρούς της αδιάντροπης αποστασίας  δίχως να απολέσει  το ειρηνικόν και πράον της επιφανείας του θα κατακάψει τα έκνομα σχέδια των αρχόντων του σκότους, θα αποσαθρώσει το λογιστικό και το θυμικό  τους με την παράνοια της απληστίας  πάνω  στους ενεργειακούς πόρους της Μεσογειακής λεκάνης και αντί να φωτίζει τα διαβήματα τους θα τους διασκορπίσει βίαια από εκεί που ήρθαν.
Από τους εντρυφούντες στην Θεολογία ζητάω την  συγνώμη που χρησιμοποιώ κατά κόρον το ρήμα να πυροδοτήσει… όμως  πιστεύω όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πολλοί και μάλιστα εδώ που φτάσαμε , αυτό το κορυφαίο που έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ((ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα λυπηθεί το πλάσμα του και θα παρουσιασθεί στα αδιέξοδα του για να δώσει λύσεις…)). Ποιός άραγε από εμάς θα μπορούσε να διανοηθεί  πριν λίγα χρόνια ότι θα μας έδεναν χειροπόδαρα και θα έσερναν έναν περήφανο λαό στα τοκογλυφικά σκλαβοπάζαρα για να τον μεταπωλήσουν σε τιμές ευκαιρίας…?
Οι προδότες μας έφεραν μέχρις εδώ και βιώνουμε την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ και μάλιστα αυτή την στιγμή βρισκόμασθε στο μάτι του κυκλώνα της.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΡΘΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΘΕΙΚΗ ,με ιδιόχειρο σημείωμα αυτό  μας   το τόνισε ο Γέρων Παίσιος ο Αγιορείτης. Το Φώς που θα φέρει την λιακάδα την Θεική  δεν είναι κανένα άλλο από αυτό  ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ το ψηλαφούμενο εκ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ . Αυτό το ΦΩΣ έρχεται πάντα σε χέρια Ρωμαίικα, σε Πατριάρχη Ρωμηό γι αυτό και η σημερινή πονεμένη Ρωμηοσύνη προσδοκεί και αναμένει  αυτό το ΑΓΙΟ ΦΩΣ  για να συνεγείρει τα σωθικά της  και να την πυροδοτήσει σε νέους ιστορικούς κύκλους σε πείσμα των αντίχριστων δυνάμεων του αιώνος τούτου του απατεώνος.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...