Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. Το νέο κόμμα του Λοβέρδου και οι αμετανόητοι πασοκάνθρωποι.

ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ :  Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας

κείμενο Γ.Θ:  Άλλο ένα λιθαράκι στο γκρέμισμα του πασοκ. Οι αμετανόητοι ψηφοφόροι του πασοκ τί θα κάνουνε τώρα; Θα συνεχίσουν να στηρίζουν το σοσιαληστρικό κίνημα καταστρέφοντας με την πράξη τους αυτή την Πατρίδα;
Ό,τι και να αποκομίσει ο Λοβερδος, θα είναι κέρδος για εμάς, γιατί μόνο από το θυγατρικό πασοκ θα το κλέψει και επειδή οι πράσινοι αμετανόητοι είναι λίγοι, η είσοδος στην βουλή και για τους δυο, θα είναι μια συναρπαστική περιπέτεια...

Προσοχή όμως! Το πασοκ τελειώνει, όχι όμως και οι αγανακτισμένοι πασοκατζήδες. Αμετανόητοι στις κεντροαριστερές παρωπίδες τους συσπειρώθηκαν στα δύο κόκκινα πασοκ του Τσίπρα και του Κουβέλη, ενώ κάποιοι από αυτούς (οι δεξιοί πασοκατζήδες) στηρίζουν την μέχρι πρότινος κακιά δεξιά.

Στην πραγματικότιτα δεν έχουν αλλάξει και πολλά στο μυαλό αυτών των νεοελλήνων. Η κρίση δεν έχει επιδράσει ακόμα επάνω τους θετικά. Να τους μεταμορφώσει δηλαδή σε σκεπτόμενους πολίτες ή να τους ευαισθητοποιήσει για την Πατρίδα τους, που ξεπουλιέται.
Ακόμα και σήμερα στο μυαλό τους η Αριστερά είναι η θεά της πολιτικής, η ευαίσθητη, η δημοκρατική. Η δημοκρατία όμως και ο πολιτισμός της Αριστεράς φαίνεται, όταν μιλάει για τη δεξιά ή για εμάς τους ακομμάτιστους πατριώτες, που τολμάμε και αγαπάμε την Εκκλησία και την Πατρίδα.

Ο μόνος τρόπος για να ξεφουσκώσει και εξαφανιστεί η Αριστερά και να φανεί το φασιστικό πραγματικό της πρόσωπο, είναι να κυβερνήσει. Τότε μόνο θα αναγκαστεί να βγάλει τη φιλολαϊκή μάσκα της και να δείξει τί στ' αλήθεια είναι. Ίσως τότε, όλοι αυτοί οι αμετανόητοι συμπατριώτες μας χωρίς να θαμπώνονται από τα ψεύτικα πολιτικά είδωλα να δουν προς το μέρος μας και βλέποντας το χαμόγελό μας και την πνευματική μας χαρά εν μέσω κρίσης και φτώχειας, να θελήσουν να μας μιμηθούν και έτσι να ανατρέξουν στο μεγάλο καταφύγιο, που γεννά ήρωες και Αγίους και που λέγεται Εκκλησία.
Αυτό για να πετύχει, προϋποθέτει να είμαστε Ενωμένοι, Αδελφωμένοι και γερά πιασμένοι στο άρμα της Ορθόδοξης Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, Αμήν!

yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...