Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ !



Κάποια προφανώς βαριά αμαρτήματα ( συνήθως σαρκικά )  δημιουργούν ενοχές πάνω στούς Αμερικανούς αθεϊστές καί νομίζουν πώς παρακάμπτοντας καί αγνοώντας τον Χριστό θα τα σβήσουν. Μοιάζουν με στρουθοκάμηλους εν μέσω τού 21ου αιώνος...
Aντιδράσεις έχει προκαλέσει η αφίσα Αμερικανών αθεϊστών, η οποία «κοσμεί» τους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η γιγαντοαφίσα που ανέβασε η αθεϊστική οργάνωση «American Atheists» σε κτίριο της Times Square έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, «παίζοντας» με την ευχή «merry christmas».
 «Keep the merry» («Κρατήστε το χαρούμενο») λέει στο πάνω μέρος της η αφίσα έχοντας μια εικόνα του Άη Βασίλη και από κάτω λέει «Dump the myth» («πετάξτε τον μύθο») όπου βρίσκεται η φωτογραφία του εσταυρωμένου Ιησού πού τόν ονομάζει ( ώς ανιστόρητη )... μύθο !!!
Μάλιστα, η Τερέζα Μακμπέιν, υπεύθυνη Τύπου της οργάνωσης αναφέρει σχετικά: «Η αληθινή ομορφιά των Χριστουγέννων -το να είσαι με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που αγαπάς- δεν έχει τίποτα να κάνει με θεούς περασμένων εποχών. Για την ακρίβεια περνάς καλύτερα χωρίς τις ενοχές και τους λοιπούς καταναγκασμούς που σου δημιουργεί η θρησκεία».

http://www.zoiforos.gr/nea/item/
http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3026.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...