Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Σπρώχνουν" το σενάριο νέου κόμματος υπό τον Φράγκο, για να "αναχαιτίσουν" την Χρυσή Αυγή

Τα σενάρια για τα οποία συχνά έχει γράψει το Onalert σχετικά με τις πολιτικές βλέψεις του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου ,αρχίζουν όπως φαίνεται να παίρνουν “σάρκα και οστά”.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά γράφει για την “πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας”.

Την πιθανότητα αυτή “συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς…Και όπως λένε οι πληροφορίες πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.

Οι υπερβολές δεν λείπουν βέβαια όταν διαβάζουμε περί νέου Παπάγου, αλλά είναι βεβαιο ότι μετά και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες η ΝΔ “καίγεται” να δημιουργήσει στα δεξιά της ένα “ανάχωμα” στη λεηλασία που υφίσταται από τη Χρυσή Αυγή.

Είναι επίσης γνωστές οι πολιτικές φιλοδοξίες Φράγκου και οι επαφές που κάνει με διάφορους “παραπονούμενους” του πολιτικού συστήματος ,όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός της εντυπωσιακής προσέλευσης κόσμου στις παρουσιάσεις του βιβλίου του, θα επισημάνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται στον πρώην Α/ΓΕΣ, ούτε όσο απλά πιστεύουν οι εμπνευστές του σχεδίου.  

http://www.onalert.gr/stories/fragos-komma-ekloges-xrysi-aygi

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...