Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εξτρεμιστές σχεδιάζουν «χτύπημα» στους Oλυμπιακούς Αγώνες!

Εξτρεμιστές σε ιστοσελίδα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο λεπτομερείς οδηγίες για επίθεση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται το καλοκαίρι στο Λονδίνο, όπως γράφει η εφημερίδα «Sun

Η φύση των αναρτήσεων για την «επίθεσης με κυάνιο» δείχνει πως οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να τις λάβουν σοβαρά υπόψη, αναφέρει η εφημερίδα.
Ένας εξτρεμιστής που υπογράφει με το όνομα Abu Hija Ansari λέει πως το δηλητήριο θα πρέπει να αναμειχθεί με κρέμα για τα χέρια που θα ενισχύσει την απορρόφησή του από το δέρμα. Έγραψε στα αραβικά: «Μέσω του δέρματος, 1 κυάνιο, 2 κρέμα. Ανακατεύεις τα υλικά, η κρέμα ανοίγει τους πόρους και επιταχύνει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του δηλητηρίου». Τονίζει επίσης πως είναι απαραίτητα τα γάντια κατά την παραγωγή του μείγματος.
Ένας δεύτερος εξτρεμιστής γράφει: «Είναι καλή ιδέα και χρειάζεται καλός σχεδιασμός».
Κάτω από το λογότυπο των Αγώνων κάποιος έχει γράψει: «Είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση καθώς για άλλη μία φορά ανακατεύονται με αθώους Μουσουλμάνους».
Ερευνητής της εφημερίδας με ψεύτικη ταυτότητα μπήκε στην ιστοσελίδα που αριθμεί 17.000 μέλη σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστή για το σύνδεσμό της με έξι μέλη της Αλ Κάιντα.
Την ελπίδα τα άτομα να ταυτοποιηθούν ώστε να αναληφθεί δράση εξέφρασε ο Bernard Jenkin, βουλευτής και επικεφαλής της διακομματικής επιτροπής για την ασφάλεια. «Εκείνοι που πιστεύουν πως δεν υπάρχει τρομοκρατική απειλή ζουν σε ένα σύννεφο», είπε.
Οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε υψηλό συναγερμό για τυχόν επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Αγώνων που αρχίζουν στις 27 Ιουλίου.



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...