Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Χοντρός και Λιγνός : Μαζί στην Ζωή και στον Θάνατο...


O Xοντρός και Ο Λιγνός ειναι Παγκοσμίως γνωστοι ως ενα απο τα ποιό κωμικά κινηματογραφικά Δυδιμα στην Ιστορία.Η Καριέρα τους απογειώθηκε απο το 1920 ως τα μέσα του 1940. Τα Ονοματα τους ηταν Stan Laurel ( Λιγνός ) και Oliver Hardy ( Χοντρος ).
Το 1955 ο Χοντρος και ο Λιγνος εμφανιστηκαν για τελευταία φορά...
μαζι στην Τηλεόραση του BBC. O Xοντρος (Hardy ) εκεινη την Περίοδο αντιμετώπιζε ορισμενα προβληματάκια υγειας και οι Γιατροι του συνέστησαν να χάσει Βάρος.Κανοντας Διαιτα Λοιπον ο Χοντρος εχασε περισσοτερο απο 45 Κιλά.Η Απότομη μειωση του Βαρους ομως σε συντομο χρονικο διάστημα ειχε ως αποτέλεσμα ο Χοντρος να υποστει αλλεπάληλα εγκεφαλικα επεισοδια και τελικά να Πεθάνει στις 7 Αυγούστου του 1957.Οταν Πέθανε ζυγιζε μολις 65 Κιλά !!!!
Ο Λιγνος ( Laurel ) μετα τον Θάνατο του Χοντρου επαθε Κατάθλιψη και δεν πήγε ουτε στην Κηδεια του . Αργοτερα ειπε στους συγγενής που τον Ρωτησαν γιατι δεν πήγε πως "Ο Χοντρος θα καταλάβει".
Μετα απο τον Θανατο του Φιλου του Ο Λιγνος αρνήθηκε να Ξαναεμφανιστει στην Τηλεόραση ή στον Κινηματογραφο και αποσύρθηκε. Πεθανε το 1965 απο φυσικά αιτια.

 πηγή   stakarfia.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...