Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μέλος στο «Ανεξάρτη Κρήτη» του Facebook ο Καρχιμάκης

Μερικοί γραφικοί τύποι που γεμίζουν τα οχήματα τους με αυτοκόλλητα και που από αντίδραση θέλουν να ξεχωρίσουν, μερικοί χασισοκαλλιεργητές και κάποιοι ντόπιοι πολιτικοί με ξένα αφεντικά είναι οι προδότες που μιλάνε για ανεξάρτητη Κρήτη. Εκτός από προδότες είναι και ελάχιστοι. Συντριπτική μειοψηφία.
Το έχω πει πολλές φορές και δεν κουράζομαι να το λέω, όποιος θέλει ας δοκιμάσει.
Θα πεθάνουμε όλοι στο νησί και μετά θα την πάρετε.
Εμείς οι Κρητικοί, είμασταν Έλληνες, είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε μέχρι την συντέλεια των αιώνων.
Οι πρόγονοί μας ήταν οι τελευταίοι μαχητές της Βυζαντινής Κωνσταντινούπολης που ο βδελυρός πορθητής δεν κατάφερε να νικήσει και που μάχονταν ακόμα και όταν όλα είχαν χαθεί.
Μας μίσησαν οι τούρκοι στην τουρκοκρατία όσο κανέναν άλλο γιατί αν και διαλυμένοι όλο επαναστάσεις κάναμε και όταν τελικά ήρθε η λευτεριά τρέχαμε με ως Σύνταγμα Κρητών στον Βορρά της πατρίδας και όπου αλλού χρειαζόταν για να φέρουμε και εκεί το όνειρο.
Αργότερα όταν ήρθε ο χίτλερ, γέροι και παιδιά που είχαν απομείνει στο νησί κατέσφαξαν στον αέρα τους απόγονους των ούνων με ξύλα και κοντάρια καθώς αυτοί πέφτανε με τα αλεξίπτωτά τους. Ξεκληρίστηκαν και κάηκαν χωριά στα αντίπινα και σήμερα είμαστε έτοιμοι για νέο αίμα αν χρειαστεί.
Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που μου έστειλε ο φίλος Κώστας και να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί εδώ στο Νότο της Πατρίδας που κρατάμε γερά τα λάβαρα και θα τα κρατάμε για πάντα. Γ.Θ

 
 
ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!!!
ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ;;;;;;

Μέλος στο «Ανεξάρτη Κρήτη» του Facebook ο Καρχιμάκης !!! !!! !!!
Της Ελένης Βασιλάκη

Ο Λασιθιώτης πολιτικός οφείλει να εξηγήσει αν είναι από πεποίθηση ή κατά… λάθος
Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα κυβερνητικό στέλεχος σε μια ομάδα στο Facebook, που φέρει την επωνυμία «Ανεξάρτητη Κρήτη» και πρεσβεύει όπως διαβάζουμε στη σελίδα της τα εξής: «Δε θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη ας αποκτήσουμε και τη φωνή.
Η Κρήτη μπορεί!»
Αυτή ήταν και η δική μας απορία όταν είδαμε το όνομα του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, να φιγουράρει μεταξύ των 103 φίλων της ομάδας «Ανεξάρτητη Κρήτη» που έχει δημιουργηθεί στο γνωστό χώρο κοινωνι κής δικτύωσης.
Πρόκειται για μια ανοικτή ομάδα με ξεκάθαρο στίγμα όπου μπορεί να δει κανείς τους φίλους-μέλη της (μετα ξύ αυτών ο μοναδικός πολιτικός είναι ο κ. Καρχιμάκης) και να διαβάσει αναρτήσεις και σχόλιά τους.
Η παρουσία του κ. Καρχιμάκη στην εν λόγω ομάδα πραγματικά ξενίζει, αφού δε θα περίμενε κανείς από ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να συναινεί διά της παρουσίας του σε αυτή με αιρετικές απόψεις ως προς την Κρήτη και τη θέση της στην Ελλάδα
AYTA ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑ MME ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ PORTALS ΣTH ΚΡΗΤΗ!!!
ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ??? ΕΜΕΙΣ , Ο Χ Ι !!!
cretanpatriot.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...