Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Στο ΠΑΣΟΚ έχουν στήσει βιομηχανία ρουσφετιών»



«Στις διαδοχικές εκθέσεις της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισημαίνει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραβιάζει τον κανόνα μιας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις. Υπογραμμίζεται, μάλιστα, ότι η πρακτική αυτή αποτελεί βασική αιτία για πρόσθετα επώδυνα μέτρα.

Αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι έως πρόσφατα συναρμόδιοι υπουργοί κύριοι Βενιζέλος και Ρέππας.
Επιπλέον, στο τελευταίο διάστημα - όπως, ήδη, έχουμε καταγγείλει - οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν στήσει βιομηχανία ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων σε θέσεις κλειδιά της δημόσιας διοίκησης, που μόνο στο Υπουργείο Οικονομικών, από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα, φτάνουν τις 800».
Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μετά την απάντηση του ΠΑΣΟΚ ότι οι προσλήψεις που κατήγγειλε η ΝΔ ζητήθηκαν από το Μάκη Βορίδη.
Συγκεκριμένα, την αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε η καταγγελία που διατύπωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης για «ρουσφετολογικές προσλήψεις» στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προσλήψεις, οι οποίες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση εγκρίθηκαν κατόπιν επίμονου αιτήματος του αρμόδιου υπουργού Μάκη Βορίδη
Η καταγγελία της ΝΔ αφορούσε Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12 Μαρτίου, με την ιδιότητά του υπουργού Οικονομικών για πρόληψη στα ΕΛΤΑ 2.240 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις.
«Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
«Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ», τονίστηκε.



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...