Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Απίστευτο περιστατικό στο ΠΑΣΟΚ

Αυτοί μας κυβερνάνε... Δωμάτια ξεκούρασης ή οργίων.
Γυμναστήρια, σάουνες, χαμάμ (στην βουλή).
Σε τι διαφέρει η ζωή τους από αυτή των βασιλέων; Γ.Θ“Μετακόμισε” και το προεδρικό κρεβάτι από την Ιπποκράτους

Γιάννης Αντύπας από το Πρώτο Θέμα
Αντιμέτωποι με μία… κρεμάστρα ήρθαν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, όταν μπήκαν σε ένα δωμάτιο πίσω από το γραφείο του προέδρου στον έκτο όροφο της Ιπποκράτους. Ο χώρος ήταν κενός, αλλά ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για δωμάτιο ξεκούρασης. Με κρεβάτι και δικό του μπάνιο. Μόνο που τα έπιπλα είχαν αφαιρεθεί!
Δεδομένου ότι είναι απίθανο να ασχολήθηκε με το θέμα ο Γιώργος Παπανδρέου, το ερώτημα που κυκλοφορεί στα κομματικά γραφεία είναι “ποιος πήρε αυτή την απόφαση”. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός αυτό αναζοπύρωσε τις φήμες πως επρόκειτο για ένα πανάκριβο κρεβάτι μεγάλου και πολύ γνωστού οίκου επίπλων, φήμες που οι επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου διαψεύδουν κατηγορηματικά. Οι άνθρωποι του πρώην προέδρου μιλούν για προσπάθεια συκοφάντησής του, αν και αναγνωρίζουν πως “υπάρχουν θέματα που κι εμείς τώρα τα μαθαίνουμε και μας φέρνουν σε δύσκολη θέση”.
Στο μεταξύ, όπως έγραψε την Κυριακή το ΘΕΜΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μελετά το ενδεχόμενο να ζητήσει έκθεση ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και να προσλάβει διεθνή οίκο για την αξιολόγησή τους. Παράλληλα θα ξεκινήσει και το ξήλωμα του περίφημου γυμναστηρίου με τις δύο σάουνες κατά παράκληση του ίδιου του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Βενιζέλος δεν θα μπορέσει να σταθεί ούτε ο ίδιος, ούτε ο κ. Παπανδρέου αν δεν δοθούν εξηγήσεις πως το χρέος του ΠΑΣΟΚ από τα 17 εκατ. ευρώ “πέταξε” μέσα σε λίγα χρόνια στα 150 εκατ.ευρώ!filologos10

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...