Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δελτίο Τύπου ΝΙΚΗ: «Πού βρήκε τα χρήματα η ΝΙΚΗ;»

Η ερώτηση «πού βρήκε τα χρήματα η ΝΙΚΗ;» για να κάνει προεκλογικό αγώνα και να κατέβει στις εκλογές, ξεκίνησε από πολιτικούς μας αντιπάλους, οι οποίοι, αντί να κάνουν αυτοκριτική, αναζητούν το άλλοθι της εκλογικής τους αποτυχίας σε μία πρωτοφανή μυθοπλασία και παραφιλολογία σχετικά με τις πηγές εισοδήματος της ΝΙΚΗΣ και την υποτιθέμενη διασύνδεσή της με κυβερνητικά πρόσωπα και εφοπλιστές. Η παραφιλολογία αυτή βρήκε ευήκοον ους στους σκανδαλοθήρες δημοσιογράφους οι οποίοι διάνθισαν τον μύθο με φανταστικούς χορηγούς από την αλλοδαπή. Κοινό σημείο όλων είναι ότι δεν έχουν καμία απόδειξη για όσα μας καταμαρτυρούν, διότι αν είχαν θα την είχαν δώσει στη δημοσιότητα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση, ότι μοναδικοί χρηματοδότες της είναι οι φίλοι, τα μέλη και οι υποψήφιοί της, τους οποίους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία έχουν περιβάλει την όλη προσπάθεια.
 
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν τον τραπεζικό λογαριασμό μας και παρόμοιους ελέγχους να κάνουν και στα υπόλοιπα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εκλογές, για να λάμψει η αλήθεια και να σταματήσουν οι κακόβουλες επιθέσεις λάσπης εναντίον μας.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...