Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Τραμπ και Κένεντι ενώνουν φωνές και σηκώνουν «τυφώνα» στις ΗΠΑ

Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού;

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τον υποψήφιο για την προεδρία των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, υποστηρίζοντας ότι «η καρδιά του είναι στο σωστό μέρος»!

«Ήταν πολύ καλός μαζί μου, στην πραγματικότητα είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας έξυπνος και καλός τύπος», είπε ο Τραμπ την Δευτέρα στο «Howie Carr Show», δείχνοντας πως έχει ξεκινήσει τάση, προκειμένου η Αμερική να ξεφύγει από τους διεθνιστές του Βαθέος Κράτους, τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια, μετά τις εκλογές του 2024!!!

Ιδανικό θα ήταν να βρεθούν αντιμέτωποι για την προεδρία Τραμπ και Κένεντι, σύμφωνα με το αντιδιεθνιστικό πολιτικό στρατόπεδο.

«Είπε ο Κένεντι: ‘Ο Τραμπ είναι ο καλύτερος συζητητής. Απλώς μην συζητάτε εναντίον του Τραμπ’. Με τίμησε πολύ που το είπε αυτό. Χαίρομαι που το νιώθει αυτό. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και η καρδιά του βρίσκεται στην σωστή θέση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ επεσήμανε επίσης ότι ο RFK, Jr. « τα πάει πολύ καλά στις δημοσκοπήσεις » έναντι του Μπάιντεν και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές των προκριματικών των Δημοκρατικών, έχοντας σκαρφαλώσει στο ποσοστό 22%.

«Αυτό είναι πολύ καλό, αυτό είναι πολύ καλό», παραδέχτηκε ο Τραμπ.

«Είναι ένας τύπος με κοινή λογική, όπως και εγώ, οπότε είτε είστε συντηρητικός είτε φιλελεύθερος, η κοινή λογική είναι η κοινή λογική».

Ομοίως, RFK επαίνεσε τον Τραμπ, επισημαίνοντας την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τραμπ κατάφερε να μιλήσει στη μεσαία τάξη για τα μεγαλύτερα ζητήματά της.

Ένα είναι το σίγουρο: Το ενδιαφέρον για τις ΗΠΑ ξεκινά από τις διαδικασίες για το χρίσμα των Δημοκρατικών.  Οι αμερικανικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 5. Νοεμβρίου 2024.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...