Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Προσευχή για πονεμένους αδερφούς μας

Προσευχή υπέρ των 3 Ορθόδοξων Ελένης και κόρες Χριστίνας και Ρεβέκκας που συνελήφθησαν και απελάθηκαν εκ Τουρκίας. Επιστροφή στο Ιράν ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη.
+306978332963

Καλησπέρα. Μια προσευχή για την Αλέκα. Έχασε σε λίγα χρόνια πολλούς δικούς της (αδέρφια, ανηψια) και μετά τον τελευταίο θάνατο, είναι άσχημα.
+306944640002

Είμαι η Σταυρούλα από τη Γλυφάδα.
Μια οικογένεια με δύο παιδιά πρώτη Γυμνασίου το ένα κ Δημοτικού το άλλο χρειάζεται δύο κρεβάτια με στρώμα για τα δύο αυτά παιδιά.
Ζούσαν για ένα διάστημα σε επιπλωμένο στον Βόλο κ ήρθαν στην Αθήνα.
Δεν έχουν κρεβάτια εδώ και έχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες γιατί οι γονείς δεν εργάζονται συστηματικά.
Το τηλέφωνο μου είναι +306972259597
Σταυρούλα 

Παρακαλώ δώστε το όνομα Ιννοκέντιος (Ορθόδοξος) για συνεχή προσευχή. Έχει καρκίνο τελευταίο στάδιο και 8 μικρά παιδιά. Μόνο αυτός δουλεύει. Να προσευχηθούμε όλοι για αυτόν τον άγγελο. Σας ευχαριστοὐμε πολύ!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 20χρονη με σπάνιας μορφής καρκίνο (vid)

Ο Γολγοθάς της 20χρονης Χανιώτισσας Ραφαέλας Πιτσικάλη - Οι ευχές όλων την συνοδεύουν και η ελάχιστη συνεισφορά είναι πολύτιμη για το μεγάλο ταξίδι του κοριτσιού και της οικογένειας του στο εξωτερικό με την ελπίδα να είναι αυτό που θα της χαρίσει πίσω τη ζωή

Γενναία μάχη για να συνεχίσει να ζει και να ονειρεύεται δίνει εδώ και τρία χρόνια η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη από τα Χανιά. Έχοντας διαγνωστεί από τον Ιούνιο του 2020 με σάρκωμα Ewing, μια σπάνια μορφή καρκίνου, μετρώντας μια επιτυχημένη επέμβαση απομάκρυνσης του όγκου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα και μια δεύτερη περίπου ένα χρόνο μετά, αφού υποτροπίασε, η Ραφαέλα είναι σήμερα αντιμέτωπη με δεύτερη υποτροπή της νόσου. Οι θεράποντες γιατροί ωστόσο αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να γίνει τρίτη επέμβαση στη χώρα μας.

Έτσι η οικογένεια του νεαρού κοριτσιού, απευθύνθηκε σε Αντικαρκινικά Κέντρα του εξωτερικού. Στις 8 Αυγούστου  είναι προγραμματισμένη επίσκεψη της σε εξειδικευμένο αντικαρκινικό κέντρο (MD-Anderson Cancer Center) στο Χιούστον των ΗΠΑ. Όμως, μόνο γι' αυτή την πρώτη επίσκεψη, απαιτείται το χρηματικό ποσό των 31.276 δολαρίων. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή, καθώς το οικονομικό κόστος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Με δύναμη ψυχής και βαθιά πίστη η νεαρή Χανιώτισσα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, είναι έτοιμη για μια ακόμα μάχη και πεπεισμένη πως θα βγει νικήτρια.

Στις 21 Μαΐου, η Ραφαέλα Πιτσικάλη έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Ίσως να μην είναι τα ομορφότερα νέα που μπορείς να διαβάσεις, αλλά δυστυχώς στη ζωή δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε. Πριν λίγες μέρες ξαναδιαγνώστηκα με υποτροπή για 2η φορά... Τι συναισθήματα να έχω, τι να πω, δεν το συνειδητοποιώ… Τώρα τρία χρόνια αν κάτι έχω καταλάβει είναι ότι όσες φορές και να ματώσεις τα γόνατά σου επειδή έπεσες, σήκω! Και αν δεν μπορείς; Χαμόγελα! Έτσι έκανα, λοιπόν, όταν έπεσα πρώτη φορά από το άλογο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ, ξαπλωμένη λοιπόν στον δρόμο, χαμογέλασα. Είμαι ζωντανή».

Παρόλα αυτά κι ενώ υποβάλλεται σε νέες χημειοθεραπείες, με ότι αυτό συνεπάγεται, επιμένει να αντικρίζει κατάματα τον καρκίνο και να δηλώνει πως θα τον νικήσει. «Δεν γράφτηκε πουθενά ότι η ζωή είναι εύκολη αλλά σου επιβεβαιώνω ότι με θετική ψυχολογία, πίστη, χαμόγελα, ανθρώπους που σε αγαπάνε και αγάπη προς τον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Θα τα καταφέρω! Μπόρα είναι θα περάσει» έγραψε πριν από περίπου ένα μήνα.

Η οικογένεια, η ζωή της οποίας έχει αλλάξει δραματικά την τελευταία τριετία σε όλα τα επίπεδα, χρειάζεται οικονομική βοήθεια. Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχοι του οποίου είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη και η μητέρα της:

GR1601100640000006400476351 (Εθνική Τράπεζα)

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τη Ραφαέλα και η ελάχιστη συνεισφορά είναι πολύτιμη για το μεγάλο ταξίδι του κοριτσιού και της οικογένειας του στο εξωτερικό με την ελπίδα να είναι αυτό που θα της χαρίσει πίσω τη ζωή. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της και οι τρεις αδελφές της που προσεύχονται η λατρεμένη τους να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας υγιής και δυνατή.


αγαπώμεθα
viber group

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...